- Дата и час: 27 Ное 2024, 00:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
правата на ползвателя
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
правата на ползвателя
Здравейте имам запазено доживотно право на ползване право на ползване и в качеството си на такова съм си пуснала наемател на таванското помещение и вземам наем.След общо събрание на входа обаче се е решило тези помещения да се обитават до края на месец март тъй, като не били обесопасени при пожар и затова всеки който си е пуснал от съседите наемател трябва да заплати 200 лева на входа като депозит, ако дойде инспектор по противопожарна безопастност и реши да глобява затова.А, ако не дойдел такъв инспектор парите щяли да се възтановят.Искам да знам има ли такъв закон и, ако е така кой трябва да заплати собственика на жилището или аз ползвателя.Мола Ви да ми обясните тъй, като аз съм инвалид и с тези пари от наема се препитавам и ще ми бъде твърде сложно да ги отделя просто ще ви бъда благодарна да ми обясните дали могат по закон да ме заставят.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- roza1955
- Нов потребител
Re: правата на ползвателя
Ще плащате... ако искате.
п.п. Абе, тия как свикаха ОС на ЕС?!? Как се взимат легитимни решения и прочие... ей, изродиха се нещата...
п.п. Абе, тия как свикаха ОС на ЕС?!? Как се взимат легитимни решения и прочие... ей, изродиха се нещата...
- Гост.
- Старши потребител
Re: правата на ползвателя
ами това събрание са си го свикаха само помежду собствениците и аз не съм присъствала тъй, като ми казаха, че мога по закон само да съгласувам решенията, а не да гласувам, защото се водя ползвател и аз прецених, че трябва да си спестя едно унижение тъй, като така го усещам и на следващия ден ми заявиха да внеса сумата от 200 лева тъй като не са обесопасени таванските помещения при пожар и, ако до края на март не дойде инспектор да глобява затова парите щяли да се върнат и аз съответно казах че ако някой реши да ме глобява то това е лично и аз ще бъда длъжна да платя тази глоба, защо трябва да ги оставям в касата на входа просто за мен е абсолютно неразбираемо....
- roza1955
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|