начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Родителски права при съвместно съжителство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права при съвместно съжителство

Мнениеот svetlla » 03 Авг 2019, 08:30

Здравейте, казуса е следния-с мъжа с който живея сме пред раздяла, понеже след раждането на детето след много опити инвитро(репродуктивен мъжки фактор), искам от него помощ в ежедневните грижи. Заплашва ме понеже имал по висок доход ще спечели делото и ще вземе детето. Собствени жилища нямаме. В момента живеем във ведомствено, предоставено от министерството на отбраната. Детето е на 1 година.
svetlla
Нов потребител

Re: Родителски права при съвместно съжителство

Мнениеот katerinakuch » 22 Мар 2020, 20:20

Заплашва ме понеже имал по висок доход ще спечели делото и ще вземе детето. - Не е така. Не се притеснявайте. Доходът му няма значение.
katerinakuch
Активен потребител

Re: Родителски права при съвместно съжителство

Мнениеот teogeo » 22 Мар 2020, 20:47

katerinakuch написа:Заплашва ме понеже имал по висок доход ще спечели делото и ще вземе детето. - Не е така. Не се притеснявайте. Доходът му няма значение.

Абе, за притеснение си е. С по-високия доход ще може да плати солидно на някой изпечен колега, който/която ще извърти фактите пред съда така, че да я изкара по-черна от дявола. Не като да не се е случвало...
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Семейни казуси