- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно наследствен кредит
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно наследствен кредит
Имам следният казус.Баща ми почина и ни остави наследствен кредит към банка ДСК.Наседници сме аз,майка ми и брат ми.След посещение в банка ДСК подписахме заявление , че сме съгласни да плащаме кредита на баща ми.На следващият ден брат ми заявява , че няма да плаща.Може ли банката да предяви към мен иск за непогасената част от вноските.И ако осъдят брат ми могат ли да ми вземат апартамента.
- plam043
- Нов потребител
Re: Въпрос относно наследствен кредит
Здравейте,
зависи какво изцяло какво сте подписали. Кредитът ипотечен ли е?
Проверете дали кредитът няма застраховка!
зависи какво изцяло какво сте подписали. Кредитът ипотечен ли е?
Проверете дали кредитът няма застраховка!
- boxko
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|