Здравейте моля за помощ на въпроси, който не мога да си отговоря?
1. Майка ми явява ли се пряк наследник на къщата на родителите на баща ми и земите му, които не са придобити по време на брак?
2. Понеже земята се води на името на пра дядото и не е прехвърляна официално с документи на наследниците, всички ли наследници трябва да присъстват при разпределяне на наследството? По какъв начин може да се разпредели наследството?
3. Ако моите братя и сестри не са съгласни да им се прехвърля полагаемия дял от земята, аз мога ли да поискам моят дял да се прехвърли на мое име?
4. Колко ще струва прехвърянето на 45 дка земя от прадядото на правнуците?
5. Може ли да продам земята си при положение, че е дадена под аренда с договор за 5 години?
6. От къде мога да извадя нотариален акт за собствеността си
- Дата и час: 23 Ное 2024, 17:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Наследство
Всички документи, с които разполагате + вие с един списък с въпросите ви, ако е необходим => посещение при адвокат, за да ви разясни подробно всичко. Във форума няма как някой да ви отговори на така конкретно зададени въпроси, защото няма как да се запознаем с документите, с които разполагате.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|