начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

съдебно решение с изтекла лична карта?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съдебно решение с изтекла лична карта?

Мнениеот vera23 » 04 Яну 2013, 11:36

Актуално ли е съдебно решение за развод,в което са записани данни от лична карта която е изтекла преди 4 месеца?
vera23
Нов потребител

Мнениеот Гост » 05 Яну 2013, 15:11

престояло е
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2013, 00:44, променена общо 1 път
Гост

Re: съдебно решение с изтекла лична карта?

Мнениеот Гост » 05 Яну 2013, 15:36

Кое е относително? попитали Айнщайн.... отговорът го знаете.
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2013, 00:43, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Pause » 05 Яну 2013, 15:48

По воля на страните е да се разпоредят с материалните си права.
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот Гост » 05 Яну 2013, 15:51

все тая
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2013, 00:42, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Гост » 05 Яну 2013, 18:29

.......... четете , к`вото искате. Не съм бавачка.
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2013, 00:41, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Гост » 05 Яну 2013, 19:59

Идеята е,
.... че не си струва да коментирам ....
Последна промяна poli_g на 20 Яну 2013, 00:40, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Melly » 05 Яну 2013, 20:38

Pause написа:В обстоятелствената част СР с което е прекратен бракът е нищожно - примерно
Искането е съдът да постанови решение с което да потвърди съществуването на брака.
И ,съда отново трябва да пререши спора ,щом като са налице предпоставките в закона.

Що не се гръмнеш. Какви са тези глупости дето ръсиш. Я се спри. 8)
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 05 Яну 2013, 20:42

Pause написа:
Pause написа:В обстоятелствената част СР с което е прекратен бракът е нищожно - примерно
Искането е съдът да постанови решение с което да потвърди съществуването на брака.

Ти да не си къркан, бе човече, та почна да се самоцитираш. :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 05 Яну 2013, 21:01

:lol: Абе, аз, като едни възпитаник на Стамболиев, който понякога получаваше сигнали от Космоса и някои споделяше с нас, все си мислех, че съм уловила вълната на излъчването им и мога да се ориентирам, ама в контекста на тази тема се провалих тотално... /между другото, изданието на труда на Живко Сталев от времето на студентството ми е нашарено навсякъде с бележки за различното мнение на Стамболиев по съответните въпроси, един вид - сравнителен анализ :lol: ./
Та, Пауза, сподели на език, различен от елфическите, че не съм го чела Толкин /не съм дори гледала "Властелинът на пръстените"/, какво искаш да кажеш?
П.П. Упс, вече си заличил... аз никога не си заличавам постовете /принцип/, ще оставя и горния по тази причина, пък нека си мине модераторската метла, ако прецени.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 06 Яну 2013, 15:15

Pause, аз след като те прочетох, останах с впечатлението, че не си разбрал какъв точно е въпросът или си разбрал, че постващият пита нещо друго . Често във форума ,/ говоря по принцип /,се поставят неточни въпроси и липсва достатъчно фактология. Доколкото на мен лично ми стана ясно , постващият не се интересува дали става дума за сключен брак или фактическо съжителство, а дали има значение фактът, че единият от бившите съпрузи е сменил личната си карта преди влизане в сила със сила на присъдено нещо / res judicata/ на бракоразводното решение. Отговорът е : не, няма значение, защото по тази логика би следвало да се ревизират всички съдебни решения примерно след смяна на постоянен адрес на някоя от страните или при промяна на други обстоятелства от тези, които се посочват при издаването на нов документ за самоличност. Отделен въпрос е този доколко този документ за самоличност няма да наложи издаването на нов документ с оглед промяна на съществени обстоятелства - фамилия, постоянен адрес - след влизане в сила на бракоразводното решение.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот vera23 » 10 Яну 2013, 15:08

Тогава защо имат номер личните карти и защо имат срок на валидност?
vera23
Нов потребител

Назад към Семейни казуси