начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:37

aris_koen написа:
bil_11 написа:Слушам И ИЗПЪЛНЯВАМ, господин митничар :shock:

:twisted:
camperr84 написа:А бре човек и ти зе да ми се струваш съмнителен - айфончета, скъпи костюмчета,а аз една кредитна карта имам и не мога на време да си плащам вноските хаха :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!:

Може ли един мъж да няма поне един протрит марков кУстУм :roll:

Виж с костюм още не съм ходил на интервю
А здрависа ли се с генерала хаха ГНерала здрависа ли се с теб :?: :?: :?:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:38

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:49, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 15:38

става все по-интересно. колите някак си ги преглътнах. :mrgreen: ама няма как да не се запитам за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen: аз се шегувам, ама нещатата почват да миришат
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:39

fifi83 написа:става все по-интересно. колите някак си ги преглътнах. :mrgreen: ама няма как да не се запитам за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen: аз се шегувам, ама нещатата почват да миришат

хахах нали И аз това си мислех до сега че работите миришат многоооо :roll: :roll: :roll:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:41

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:49, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 15:48

Абе ако ще с арменския поп да е в съдружие, пак мирише :mrgreen: Може наистина да не са действащи фирмите... ама има нещо гнило според мен. :) Да спра да се надявам аз ,че съм и женско.. никакъв шанс значи :)
fifi83
Младши потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:57

Бих искала да споделя с вас нещо много интересно надявам се и aris_koen да го прочете.
Бях държавен служител в една администрация. Но полека лека усетих, че хората около мен са корумпирани. Аз или трябваше да бъда с тях и да изгоря като бушон или трябваше да съм против тях, да се пазя много. Започна един натиск от тяхна страна към мен и предупреждението, че ако не съм с тях, то ще бъда отхвърлена и смачкана. Нямах избор, започнах много сериозно да се защитавам, като докладвах на преките си началници и директори за нередностите и за корупцията, но нали се сещате, че те също бяха корумпирани. Т.е. аз се оплаквах на корумпираните от корупцията, която се шири и нередностите, които се вършат пред очите им. Е познайте какво се случи, бях отхвърлена и тотално смачкана от това "корумпирано общество". Правилата са такива или трябва да си с тях или те мачкат. От цялата история излязох чиста, не успяха да ме вкарат в игрите . Извърши се проверка от АДФИ и се установиха много нарушения, платиха си актовете и до там. Аз съответно бях махната от работа, най-лесния начин да изработят един държавен служител е като го оценят с най-ниската оценка накрая на годината при атестирането. И така какъв е извода, аз се борих да защитя държавните пари, но да знаете много трудно се защитават, няма такъв за сега който е успял да ги защити, няма и да има.
Някъде прочетох едно изречение и много ми хареса. " Когато в България системите не функционират, то средството което им помага да се движат е корупцията".
Така, че aris_koen, пази се. Няма да успееш да пребориш корупцията в АМ, но гледай да не изгориш, като бушон.
bil_11
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:01

@ aris_koen
http://store.zegna.com/ZEGNA/search/Sui ... /gender/U#

да не би да беше на интервю с някои от тези модели на Зенга, че го познаха? Явно комисията е много добре запозната с Haute couture.
И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга :)
alehandro
Нов потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:07

От известно време се чудя защо предишните постинги на Aris_koen са изтрити. Мислех си,че защото си противоречи, но сега незнам, май е КУКА, която подхвърля това онова и пробва шараните
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 16:12

alehandro написа:@ aris_koen
http://store.zegna.com/ZEGNA/search/Sui ... /gender/U#

да не би да беше на интервю с някои от тези модели на Зенга, че го познаха? Явно комисията е много добре запозната с Haute couture.
И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга :)

alehandro, от Варна ли си? Питам за да знам, дали са се обаждали вече на одобрените. "И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга. " Да разбирам, че си ходил на интервю така ли? :D
fifi83
Младши потребител

Мнениеот impeks_g » 08 Авг 2012, 16:13

aris_koen написа:
fifi83 написа:за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen:

И трите били съсобственост с гражданин на Конфедерация Швeйцария :roll:

А на мен ми е интересно дали ще подпише декларацията по чл.10 ал 1 и 2 от ЗМ при назначаването си.
impeks_g
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:15

Това за костюмите го казах иронично...
Все още и аз нямам обаждане.
alehandro
Нов потребител

Мнениеот frenchi » 08 Авг 2012, 16:15

Честно това е най-интересния форум в който съм участвала!Минахме през доста неща,а сега дори и разконсперирахте може би един ''агент'' хахаха
frenchi
Младши потребител

Мнениеот stoqnova_13 » 08 Авг 2012, 16:19

Emi toi sam si prizna predi vreme na edin moi vapros, 4e se napravil na interesen. Sega li se usetihte, 4e ne mu e 4itava rabotata-puska palno za prazno i gleda seir. Tozi laf mejdu vpro4em go nau4ih ot Varnenci i mnogo mi haresa. :D :D :D . To kak poznaha ot komisiqta, 4e si s Iphone, ami ako e kitaec Iphoneto, mnogo me samnqva, 4e 6te go poznaqt samo 6toto si go darjal v raka. Za kostum4eto sa6tata rabota-vie intervu li si pravihte ili se sabli4ahte :mrgreen: Stiga prikazki ot 1001 no6ti, 6EHEREZADA e po mai4instvo v momenta i ti kvo-zamestva6 q?
stoqnova_13
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 16:21

frenchi написа:Честно това е най-интересния форум в който съм участвала!Минахме през доста неща,а сега дори и разконсперирахте може би един ''агент'' хахаха

bg-mama ряпа да яде :D :D :D
fifi83
Младши потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:22

Отдавна съм гост на форума и видях провокациите, ако не вярвате влезте в профила МУ и вижте сами
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:22

aris_koen най-вероятно е някой държавен служител, който вместо да реди пасианси е решил да разнообрази иначе така скучният си работен ден, като вкара някоя друга интрига във форума :lol:
alehandro
Нов потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:26

О, не май си върши работата
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 08 Авг 2012, 16:27

Очакваме включване от aris_koen :mrgreen:
frenchi
Младши потребител