начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот zda_1978 » 08 Авг 2012, 12:48

Като си предавах тестовете, мацките от комисията казаха, че резултатите ще са готови до края на месеца /за Русе/......Другите русенци чухте ли го това или на мен ми се е счуло? :roll:
И още нещо, което сте обсъждали преди няколко страници.....-прави ми впечатление, че само на сайта на АМ не се обявяват списъците на допуснати и недопуснати кандидати след конкурсен изпит.....За мен това не е нормално......В сайтовете на ГДИН и МВР обявяват такива списъци след всяка конкурсна процедура, както и резултатите от съотв. изпити.....
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 08 Авг 2012, 12:53

zda_1978 написа:И още нещо, което сте обсъждали преди няколко страници.....-прави ми впечатление, че само на сайта на АМ не се обявяват списъците на допуснати и недопуснати кандидати след конкурсен изпит.....За мен това не е нормално......В сайтовете на ГДИН и МВР обявяват такива списъци след всяка конкурсна процедура, както и резултатите от съотв. изпити.....

Конкретни резултати от изпитите няма да качат, но списъци с допуснати/недопуснати ще качат. Това обаче ще стане чак след като минат навсякъде тестовете и в общи линии по-голямата част от одобрените ще са назначени много преди публикуването на списъците :)
ani_fer
Потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 13:06

За Русе: питам се защо ли за вътрешна за ЕС граница отпускат 24 места. Прочетох, че 21 са вече заети и си мисля,че изтеглят София напред, защото Упаравление на АМ до края на август ще се премести, а тези служители най-вероятно имат съпрузи, синове дъщери работещи в АМ 21 броя
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот sisa2012 » 08 Авг 2012, 13:57

Bravo na aris_koen ,uspeh v bade6tata profesiq.dano i drugite da ni ugree.ako nqkooi ot Varna sa mu se obadili za intervu da pi6e.i dano ne nazna4avat samo maje v AM.
sisa2012
Младши потребител

Мнениеот lioness85 » 08 Авг 2012, 14:28

Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).
На всички честни хора, които отидоха със собствените си сили и възможности на този конкурс като мен, пожелавам - Горе главата, млади, здрави и прави сте, не е свършил света! Продължавайте да отстоявате себе си и ще бъдете оценени и вярвам, че всеки ще попадне там, където му е мястото и ще работи това, което харесва и ще бъде такъв, какъвто се харесва. Дори и да се чувствате излъгани, никога не предавайте себе си и възгледите си. Има и ще има още много конкурси, където ще докажете, че и вие можете :P
Сигурна съм, че има и хора, които се провряха с труд и знания и им пожелавам късмет да случат на колектив и на среда, в която ще могат да работят спокойно и да се учат на професионализъм.Кураж приятели и само напред и нагоре!Предстоят още много битки, докато се спечели войната :mrgreen:
На всички, на които предстои това фиаско желая здрави нерви и една голяма чаша "...... му", ако нещата се провалят...все пак, както казах по-нагоре - нищо не свършва с един конкурс!
Поздрави от мен и не си сменяйте псевдонимите, току виж се съберем да коментираме други възможности, дори и да не са от национален мащаб!
lioness85
Нов потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 14:31

lioness85 написа:Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).
На всички честни хора, които отидоха със собствените си сили и възможности на този конкурс като мен, пожелавам - Горе главата, млади, здрави и прави сте, не е свършил света! Продължавайте да отстоявате себе си и ще бъдете оценени и вярвам, че всеки ще попадне там, където му е мястото и ще работи това, което харесва и ще бъде такъв, какъвто се харесва. Дори и да се чувствате излъгани, никога не предавайте себе си и възгледите си. Има и ще има още много конкурси, където ще докажете, че и вие можете :P
Сигурна съм, че има и хора, които се провряха с труд и знания и им пожелавам късмет да случат на колектив и на среда, в която ще могат да работят спокойно и да се учат на професионализъм.Кураж приятели и само напред и нагоре!Предстоят още много битки, докато се спечели войната :mrgreen:
На всички, на които предстои това фиаско желая здрави нерви и една голяма чаша "...... му", ако нещата се провалят...все пак, както казах по-нагоре - нищо не свършва с един конкурс!
Поздрави от мен и не си сменяйте псевдонимите, току виж се съберем да коментираме други възможности, дори и да не са от национален мащаб!

БРАВО за думите ти
camperr84
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 14:33

А и само като прочетох какви ще са бъдещите колеги на aris_koen, вече се чудя изобщо дали да ходя на тестовете :? :? :?
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 14:37

lioness85 написа:Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).

Нормално да е така, все пак Бургас е гербаджийски. :( Догодина изтича мандатът и гледат да уредят като запоследно "свои хора". Жалко за страната ни, държавата не съществува в Родината ни.
Последна промяна fifi83 на 08 Авг 2012, 14:44, променена общо 1 път
fifi83
Младши потребител

Мнениеот vaness » 08 Авг 2012, 14:39

[quote="lioness85"]Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).

Напълно подкрепям!Както много по-рано във форума някой беше казал-ако всички работещи в АМ преминат през такъв тест ,може би ще трябва да закрият Агенцията :lol: :lol: :lol:

Така,че не се чувствайте разочаровани и не мислете,че изпита на АМ е критерии за интелигентност и т.н. Много успехи на всички и още хиляди възможности :)
vaness
Потребител

Мнениеот madleine » 08 Авг 2012, 15:13

И аз съм съгласна с това, което каза lioness85. Но все пак остава едно разочарование, непримирение вътрешно, защото си се постарал и вероятно имаш повече данни и качества от тези, които ще стоят като писани яйца на подарените им места (също съм от Бургас). В крайна сметка всички знаем, че животът е коварен и не ни се отблагодарява, както ни се иска и според положените ни усилия. Може би някъде другаде ще се докажем повече и ще бъдем по-добре оценени. Успех на всички, издържали и не :)!
Последна промяна madleine на 08 Авг 2012, 15:14, променена общо 1 път
madleine
Нов потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:14

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:47, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот madleine » 08 Авг 2012, 15:16

aris_koen написа:Такааа,
Днес един мой "колега" ходил до митница Свиленград и питал какво да прави, че сега се сетил, че има участие в 4 фирми, в 3 от които бил мажоритарен собственик... :shock:

Теееее, много скормно го раздават твоите колеги. Умната като се оплетеш там :lol:
madleine
Нов потребител

Мнениеот vaness » 08 Авг 2012, 15:17

aris_koen написа:Такааа,
Днес един мой "колега" ходил до митница Свиленград и питал какво да прави, че сега се сетил, че има участие в 4 фирми, в 3 от които бил мажоритарен собственик... :shock:

Хахахахаха :roll:
vaness
Потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:23

Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:47, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:27

Здравейте и от мен,
да попитам за Варна започнаха ли обажданията за интервю или вече одобрените са назначени? :D
ani_fer от Варна ти си най-активна във форума, получи ли обаждане или все още чакаш нетърпеливо. пожелавам ти да бъдеш от одобрените. Между другото ти каза, че си била на теста с първата група и аз бях на тест с първата група, къде беше седнала, може и да се сетя за теб, защото долу-горе имам усещането коя си?
bil_11
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:29

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:48, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:30

Слушам господин митничар :shock:
bil_11
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:30

aris_koen написа:Сега разбрах нещо много интересно,
Питали момчето след мен на интервюто, защо не бил с костюм "Ermenegildo Zegna", като "предишния кандидат,.т.е. става въпрос за мен :roll:
Аз найстина бях с такъв костюм, ама те от къде знаят! :shock:
Лудница! :shock:

А бре човек и ти зе да ми се струваш съмнителен - айфончета, скъпи костюмчета,а аз една кредитна карта имам и не мога на време да си плащам вноските хаха :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:32

Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:48, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:35

Е почна сериозно да се шегуваш. Сигурно си връзказ щом за пример дават и костюма ти.
bil_11
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити