начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

документ за отказ от наследство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

документ за отказ от наследство

Мнениеот annima » 01 Юни 2012, 12:43

Здравейте! Преди 4 години починаха родителите ми. След време брат ми направи отказ от наследство, аз съм единствения друг наследник. Сега започвам да ремонтирам и обгрижвам имота, но вероятно ще ми трябва освен удостоверение за наследници и отказа на брат ми . От къде и как да се сдобия с него? Благодаря.
annima
Младши потребител

Re: документ за отказ от наследство

Мнениеот n_ikito » 01 Юни 2012, 13:02

В РС където е открито наследството, би трябвало да е 'вписан' отказа от наследство.
n_ikito
Активен потребител

Мнениеот annima » 03 Юни 2012, 11:57

Благодаря!
annima
Младши потребител

Мнениеот annima » 07 Юни 2012, 12:45

Здравейте пак! Отидох до РС , където е вписан отказа от наследство и там ми казаха, че този документ може да се даде само на този който се е отказал т.е.само на брат ми. Не разбирам каква е логиката, ако реша да си продам имота, как ще докажа, че съм единствен наследник?
annima
Младши потребител

Мнениеот n_ikito » 07 Юни 2012, 12:54

Би следвало да Ви издадат удостоверение за вписан отказ....
n_ikito
Активен потребител

Мнениеот boiko_62 » 08 Юни 2012, 10:35

вие наистина не може да вземете отказа от наследство, а може да ви издадат удостоверение от съда
boiko_62
Потребител

Назад към Семейни казуси