начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 19:09

Моля да ме посъвевате от къде мога да получа/сваля/ формуляра. Поисках правна помощ и ми трябва този документ. Благодаря Ви. Ако го открия своевременно ще го публикувам тук. Трябва да я попълни дете на 15г сираче ученик. Без доходи или имоти от които да получава такива. Не мога да намеря в сайта на НАП.
rashko
Потребител

Re: Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Мнениеот Гост. » 13 Дек 2011, 21:34

Рашо, има точно 49 на брой наредби с №7- ако не си толкоз пестеливо конкретен, може и да откликне някой.
Не е нужно да пишеш номера на наредбата, очевидно не е този, който сочиш, простото посочване от какво естество е тази декларация е достатъчен.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 22:36

Благодаря. Публикувам пълният тексст на Разпореждането на съда. Цитирам дословно:
"Допълнение съгл. чл.5 ал.2 от Наредба №7/2008 МП С оглед направеното искане в ч.ж. за освобождаване от държавни такси ,на осн.чл.63 ал.1 б.б от ГПК(отм) да се представи от молителката декларация за СИС. В 7дневен срок от получаване на съобщението.
Под съкращението (ч.ж.) вероятно иман предвид частна жалба. Благодаря. Вече работ по няколко версии.
-Декларация за самоосигуряване/което е абсурдно за дете но излиза в гугъла/
-Други подобни съкращшения които могат да ми дойдат на ум свързани с темата, като една от думите вероятно е съдебен. :roll:
rashko
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Дек 2011, 22:56

:roll: Бравос, не я знам тая наредба, дори не знаех, че имало образец ( освен един на ВКП, който ползват по ДП).
Виж тук- http://srs.justice.bg/srs/133-%D0%9E%D1 ... 0%BB%D0%BE
И в свободен текст да я сътвориш, важното е какво ще декларираш, а то се свежда до липса на финансова възможност за заплащане на държавни такси и разноски.

п.п. "декларация за СИС"- за семейно и имуществено състояние.

Я, ползвай тази на ВКП, че като гледам СРС какъв образец е свел :D
Подписаният (та)----------------------------------------роден (а) на---------------------------19-----г. в гр. (с.)---------------------- област----------------------постоянен адрес ----------------------------
ЕГН с настоящ адрес гр. (с.)------------------------------------------
област ------------------------------------------ ул. (ж.к.) ----------------------------------------- №
бл.---------------------------- вх.-------------------- ет. ------------------- ап.--------------------
ДЕКЛАРИРАМ:
I. Семейството ми се състои от:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II. Материално положение:
Освен получаваните трудови възнаграждения, които възлизат на лв., аз и членовете на семейството ми имаме следните други доходи:
1. От свободни професии лв. (словом)
2. От наеми и хонорари лв. (словом)
3. Други ____________________ лв. (словом)
III. Имотно състояние:
Аз и членовете на семейството ми притежаваме следните недвижими имоти и моторни пре¬возни средства:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

гр.------------------- ДЕКЛАРАТОР:---------------------
Гост.
Старши потребител

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 23:18

Благодаря. Ще приложа и двете. Която приемат. :D
rashko
Потребител

Мнениеот rashko » 08 Юни 2012, 23:06

Благодаря Ви Поли. Много съм Ви благодарен. Успяхме. :D
rashko