- Дата и час: 27 Ное 2024, 10:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Установяване на бащинство от законния баща.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Абе хора, вие луди ли сте?! Как така жената ще си чеше крастата когато и където пожелае, а мъжът доживот ще тъне в догадки ?! Хайде да не забравяме, че и мъжете сме хора? Ако чакам детето да стане на 18, че да говоря с него като пълноправен гражданин да ми съдейства за изясняването на многогодишните ми съмнения, то тогава излиза, че мъжът в България има правото само да отглежда копелета. Не съм съгласен- ако жената до мен няма ясна визия за това дали ИСТИНСКИ иска да бъде с мен, то не съм длъжен да плащам за това доживот, било то под благовидния предлог детето да не страда!!
- джингъл бел
Може да направите секретен ДНК тест (четка за зъби, тампон за почистване на ушна кал, косъм с космен фоликул) - отговорността за това е изцяло ваша.
Вижте повече на http://www.dnasolutions-bg.com
Проблемът е в това, че в България няма лаболатория, която може да достигне точността на посочената лаборатория при ДНК анализ за доказване на бащинство и кръвно родство
Цената на теста е 395 евро при изследване на 23 участъка - за сравнение в България за анализ на 12 участъка от ДНК молекулата цената е 1000 лева (и то само при деца от мъжки пол)
Да сте здрав!
Вижте повече на http://www.dnasolutions-bg.com
Проблемът е в това, че в България няма лаболатория, която може да достигне точността на посочената лаборатория при ДНК анализ за доказване на бащинство и кръвно родство
Цената на теста е 395 евро при изследване на 23 участъка - за сравнение в България за анализ на 12 участъка от ДНК молекулата цената е 1000 лева (и то само при деца от мъжки пол)
Да сте здрав!
- emdoctor
- Нов потребител
Re: Установяване на бащинство от законния баща.
Нямате никакъв проблем вече да си направите ДИСКРЕТЕН ДНК тест за бащинство. Най-сигурно е, ако лабораторията не е българска, а в чужбина. Там наистина се спазват стандартите за конфиденциалност. Пробвайте в новата американска лаборатория, която отскоро е на българския пазар. Ето линка: http://www.amgenlab.com
Става само за 10 дена.
Става само за 10 дена.
- yankovy
- Нов потребител
Re: Установяване на бащинство от законния баща.
Здравейте г-н Петров,
Ето че 7 години по-късно мога да Ви отговоря на въпроса къде можете да направите дискретн ДНК тест за доказване на бащинство. Ако все още се интересувате по темата обадете се в АМГЕНЛАБ -Американска гинетична лаборатория 02-411-3355, GSM: 0885 490 850 от понеделник-петък 08:00 – 17:30 и в събота 08:00 – 12:30. Резултатите ще са готови до 15 работни дни. Отдавна технологиите позволяват изолиране на ДНК не само от кръв.
Ето че 7 години по-късно мога да Ви отговоря на въпроса къде можете да направите дискретн ДНК тест за доказване на бащинство. Ако все още се интересувате по темата обадете се в АМГЕНЛАБ -Американска гинетична лаборатория 02-411-3355, GSM: 0885 490 850 от понеделник-петък 08:00 – 17:30 и в събота 08:00 – 12:30. Резултатите ще са готови до 15 работни дни. Отдавна технологиите позволяват изолиране на ДНК не само от кръв.
- yankovy
- Нов потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|