начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Установяване на бащинство от законния баща.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот джингъл бел » 26 Яну 2006, 13:12

Абе хора, вие луди ли сте?! Как така жената ще си чеше крастата когато и където пожелае, а мъжът доживот ще тъне в догадки ?! Хайде да не забравяме, че и мъжете сме хора? Ако чакам детето да стане на 18, че да говоря с него като пълноправен гражданин да ми съдейства за изясняването на многогодишните ми съмнения, то тогава излиза, че мъжът в България има правото само да отглежда копелета. Не съм съгласен- ако жената до мен няма ясна визия за това дали ИСТИНСКИ иска да бъде с мен, то не съм длъжен да плащам за това доживот, било то под благовидния предлог детето да не страда!!
джингъл бел

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 14:18

Аз мисля, че е възможно да се направи тест за бащинство. По- добре човекът веднъж завинаги да се отърве от съмнението и да го направи този тест - стига само да не е толкова скъп.
Гост

Мнениеот emdoctor » 16 Юли 2008, 17:26

Може да направите секретен ДНК тест (четка за зъби, тампон за почистване на ушна кал, косъм с космен фоликул) - отговорността за това е изцяло ваша.

Вижте повече на http://www.dnasolutions-bg.com

Проблемът е в това, че в България няма лаболатория, която може да достигне точността на посочената лаборатория при ДНК анализ за доказване на бащинство и кръвно родство

Цената на теста е 395 евро при изследване на 23 участъка - за сравнение в България за анализ на 12 участъка от ДНК молекулата цената е 1000 лева (и то само при деца от мъжки пол)

Да сте здрав!
emdoctor
Нов потребител

Re: Установяване на бащинство от законния баща.

Мнениеот yankovy » 12 Сеп 2010, 15:34

Нямате никакъв проблем вече да си направите ДИСКРЕТЕН ДНК тест за бащинство. Най-сигурно е, ако лабораторията не е българска, а в чужбина. Там наистина се спазват стандартите за конфиденциалност. Пробвайте в новата американска лаборатория, която отскоро е на българския пазар. Ето линка: http://www.amgenlab.com
Става само за 10 дена.
yankovy
Нов потребител

Re: Установяване на бащинство от законния баща.

Мнениеот yankovy » 04 Окт 2012, 17:49

Здравейте г-н Петров,
Ето че 7 години по-късно мога да Ви отговоря на въпроса къде можете да направите дискретн ДНК тест за доказване на бащинство. Ако все още се интересувате по темата обадете се в АМГЕНЛАБ -Американска гинетична лаборатория 02-411-3355, GSM: 0885 490 850 от понеделник-петък 08:00 – 17:30 и в събота 08:00 – 12:30. Резултатите ще са готови до 15 работни дни. Отдавна технологиите позволяват изолиране на ДНК не само от кръв.
yankovy
Нов потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси