начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Мнениеот Елена Петрова » 11 Май 2005, 10:47

Здраевйте!
Имам малък проблем,необходима ми е информация относно подаване на жалба след проведен конкурс за заемане на държавна длъжност и некласиране. Разбрах,че в едноседмичен срок от получаване на протокола за класиране на кандидатите по съответния ред,бих могла да подам жалба и да успорвам. Молбата ми е ако може да ми дадете някакъв образец на подобна такава.
Благодаря!
Елена Петрова

Re: подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Мнениеот 111 » 11 Май 2005, 16:01

Не се занимавайте с безмислена дейност. Няма смисъл да обжалвате.
111

Мнениеот Rozalia » 11 Май 2005, 19:43

111 е прав(-а). Няма никакъв смисъл от обжалване, резултатът няма да е по - различен.
Rozalia

Мнениеот нова » 11 Май 2005, 21:23

Кой е компетентен да се произнесе по жалбата? Конкурсът по ЗДС ли е? Законосъобразното провеждане на конкурса ли имате предвид за обжалване?
нова

Мнениеот mari_ » 11 Май 2005, 23:40

за какъв конкурс говорите? Дайте повече подробности
mari_

Назад към Взаимопомощ