начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

завършил право в чужбина

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

завършил право в чужбина

Мнениеот martmin » 09 Юни 2007, 21:00

Здравейте! Уча право в Германия. През април взех държавните изпити (първи юридически изпит, както се води в Германия) и така завърших следването си. Интересува ме какво трябва да направя в България, за да мога да упражнявам юридическата професия там. Държат ли се някакви приравнителни изпити? Това, което съм чувал, е че трябва да взема практико-теоритичния изпит. Това всичко ли е или има още нещо?
martmin
Нов потребител

Мнениеот eliana » 09 Юни 2007, 22:59

Вижте си личните съобщения!
eliana
Потребител

Мнениеот ramayana_t » 18 Мар 2008, 11:19

много бих искала да помоля eliana, ако е е пратила някаква инфорамция на martmin, да я сподели и с мен, защото на мен първият държавен в германия ми предствои и въпросът много ме вълнува! благодаря! :)
ramayana_t
Нов потребител

Re: завършил право в чужбина

Мнениеот iselena67 » 05 Мар 2009, 18:45

Моля и на мен да ми пишете какво трябва да направя за да упражнявам право и в България. На 6 април излиза резултат от втория държавен изпит. Мо ми се иска да живее в България. Благодаря предварително. iselena67@abv.bg
iselena67
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити