- Дата и час: 27 Ное 2024, 11:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся бракоразводен адвокат от пазарджик
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
търся бракоразводен адвокат от пазарджик
нуждая се от добър бракоразводен адвокат за регион пазаджик.моля някой от многоуважаемите съдии да ми препоръча такъв, базирайки се на опита си! благодаря предварително за съдействието!!!!!!
- fddnn
- Нов потребител
но нали съветът ще бъде анонимен!!! надявам се на добросъвестен, съответно необвързващ съвет от някой,който има поглед върху това, бил той съдия или не!!!
- fddnn
- Нов потребител
Ако си жена-търси адвокатка, ако не си... съответно адвокат... И внимавай с препоръките, щот лесно можеш да сгрешиш. Ако някой ще ти препоръчи Венци Левичаров -не вярвай.... Успех!
- ensso
- Потребител
Re: търся бракоразводен адвокат от пазарджик
Аз лично препоръчвам адв. Венци Левичаров , твърде ангажиран ,но все пак истински професионалист.Успех!
- ivan6510
- Нов потребител
Язе да посъветвам друго - мислим дека е по-добре първо да се внесе прошението и когато се образува дело и се знае кой е докладчикът, тогава вече да се търси адвокат с топла връзка с първия. Едни съдии се имат с едни адвокати, други - с други.
Отговарям анонимно, нищо че не съм съдия
oho_boho, това с оставките е афиф работа. Колкото си подадоха оставките шуменските прокурори, когато се разбра, че на сутрешното кафе си дискутират преписките и ДП-тата... ...
Отговарям анонимно, нищо че не съм съдия
oho_boho, това с оставките е афиф работа. Колкото си подадоха оставките шуменските прокурори, когато се разбра, че на сутрешното кафе си дискутират преписките и ДП-тата... ...
-
teogeo - Активен потребител
ivan6510 написа:Аз лично препоръчвам адв. Венци Левичаров , твърде ангажиран ,но все пак истински професионалист.Успех!
Това, предполагам, в качеството си на многоуважаем съдия го казвате?
-
teogeo - Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|