начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

търся бракоразводен адвокат от пазарджик

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

търся бракоразводен адвокат от пазарджик

Мнениеот fddnn » 16 Окт 2006, 10:44

нуждая се от добър бракоразводен адвокат за регион пазаджик.моля някой от многоуважаемите съдии да ми препоръча такъв, базирайки се на опита си! благодаря предварително за съдействието!!!!!!
fddnn
Нов потребител

Мнениеот oho_boho » 16 Окт 2006, 13:12

Ако някой от многоуважаемите съдии ти отговори, веднага след това трябва да си подаде оставката :D
oho_boho
Потребител

Мнениеот fddnn » 17 Окт 2006, 14:11

но нали съветът ще бъде анонимен!!! надявам се на добросъвестен, съответно необвързващ съвет от някой,който има поглед върху това, бил той съдия или не!!!
fddnn
Нов потребител

Мнениеот ensso » 17 Окт 2006, 16:54

Ако си жена-търси адвокатка, ако не си... съответно адвокат... И внимавай с препоръките, щот лесно можеш да сгрешиш. Ако някой ще ти препоръчи Венци Левичаров -не вярвай.... Успех!
ensso
Потребител

Re: търся бракоразводен адвокат от пазарджик

Мнениеот ivan6510 » 23 Май 2012, 22:37

Аз лично препоръчвам адв. Венци Левичаров , твърде ангажиран ,но все пак истински професионалист.Успех!
ivan6510
Нов потребител

Мнениеот teogeo » 24 Май 2012, 00:58

Язе да посъветвам друго - мислим дека е по-добре първо да се внесе прошението и когато се образува дело и се знае кой е докладчикът, тогава вече да се търси адвокат с топла връзка с първия. Едни съдии се имат с едни адвокати, други - с други.

Отговарям анонимно, нищо че не съм съдия :mrgreen:

oho_boho, това с оставките е афиф работа. Колкото си подадоха оставките шуменските прокурори, когато се разбра, че на сутрешното кафе си дискутират преписките и ДП-тата... ...
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот teogeo » 24 Май 2012, 01:00

ivan6510 написа:Аз лично препоръчвам адв. Венци Левичаров , твърде ангажиран ,но все пак истински професионалист.Успех!

Това, предполагам, в качеството си на многоуважаем съдия го казвате?
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Семейни казуси