начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

Наследство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наследство

Мнениеот 8856 » 19 Фев 2004, 11:25

Аз съм заварено дете на баща ми. Той и новата ми майка имат брак, но аз не съм осиновена от нея. Имам ли права над нейните имоти, като се има предвид, че ме е заварила на 5 години. Това с годините има ли някакво значение?
Благодаря предварително!
8856

Re: Наследство

Мнениеот slavi_kotarov » 19 Фев 2004, 11:30

Е как така си заварено дете на баща си, а новата ти майка не е твоя майка?

Извън това, нямаш право на нейните имоти без значение годините... щом няма осиновяване, сори.

[%sig%]
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот Публичен изпълнител » 19 Фев 2004, 14:12

Да, бе, то стана като Джейн Сиймор - артистката, дето играе доктор Куин лечителката. Според вестниците тя със сегашния си мъж отглеждала детето на бившия си мъж от още по-бившата му жена. ;-)
Може би 8856 иска да каже, че е дете на баща си, заварено от новата му жена. Не знам.
Публичен изпълнител

Мнениеот desi01 » 19 Фев 2004, 14:58

Щом няма осиновяване нямаш права.
desi01

Назад към Семейни казуси