начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

дело за извеждане на малко дете извън страната !!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дело за извеждане на малко дете извън страната !!

Мнениеот maximi » 22 Яну 2015, 12:22

Здравейте.... Искам малко правна помощ.... става дума за това ,че искам да заведа дело в което съдът да разреши излизането и живота на малкото ми дете да е извън България.... въпросите са ми относно това как може да Не стане? знам ,че има много неща но ако някой иска да помогне ще доуточня :) Мерси предварително !!!!
maximi
Нов потребител

Re: дело за извеждане на малко дете извън страната !!

Мнениеот maximi » 28 Яну 2015, 10:24

и тук отново се доказва българската порода..... чуда се как и какви са тези хора който се вълнуват повече от коли, заеми , наследства и какво ли , а за детски съдби всички мълчат... Неразбирам , но Благодаря все пак !!!
maximi
Нов потребител

Мнениеот Pause » 29 Яну 2015, 15:13

Направо е като шизофрения питането Ви, само с няколко реда ще изразя че ключово значение има интересът на детето при разногласие на родителите му да напусне пределите на страната и косвеното му искане да стане гражданин в чуждата държава ,но затова не са длъжни родителите му да предявят иск ,а съществува само като правна възможност при изразено от тях несъгласие спорът да се разгледа от публичноправен орган - Районен съд по местожителството на детето.
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот bobi9 » 29 Яну 2015, 16:12

Така е.. и аз четох въпроса 3 пъти и в крайна сметка не разбрах какво се пита. Да не говорим,че настоящото положение на родителите и децата има крайно значение,но ние трябва да си направим труда да Ви зададем 20 уточняващи въпроса,за да можем да Ви дадем отговор на основния,което съгласете се е малко прекалено.
bobi9
Потребител

Назад към Семейни казуси