начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Как да разбера какво имам по наследство ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да разбера какво имам по наследство ?

Мнениеот eli2311 » 21 Яну 2014, 18:02

Здравейте , наследник съм на майка си ,която почина . Наследник съм на баща ми ,които почина и е разведен с майка ми ,както и на неговия брат ,който наследявам заедно с второто дете на баща ми ,защото той нямаше деца . От страна на майка ми съм наследник на дядо ми ,който е разведен с баба ми ( която е жива ) и в у-ието за наследници фигурираме само мама и аз. От страна на баща ми съм наследник ( заедно с второто му дете ) и на неговите родители ,които са починали ( моите баба и дядо ). Как да разбера кой какво е имал ,защото за съжаление предвид развода на родителите ми нямах добра връзка с родата на баща ми ,а те живееха даже в Канда от 89г. От страна на майка ми не знам за имоти , но пък знам за земи ,които за съжаление нямам представа къде са . Моля ви за помощ ,за да се ориентирам къде какво да търся ? ( земите предполагам със сигурност са из страната и на дали ще излязат в АпВ )
eli2311
Нов потребител

Назад към Семейни казуси