Здравейте,
Преди няколко години почина съпруга ми, който е единственно дете на майка си /баща няма/.
Имаме един син - неин единствен внук.
Свекърва ми е още жива /да е жива и здрава още дълго/.
Въпросът ми е: кои са наследници след нейната смърт?
- Дата и час: 27 Ное 2024, 02:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кои са наследниците?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Кои са наследниците?
Последна промяна zlato на 03 Сеп 2013, 16:38, променена общо 1 път
- zlato
- Младши потребител
Re: Кои са наследниците?
Аз наследник ли съм като негова вдовица /25г.брак/ или само синът ни?
- zlato
- Младши потребител
Вие сте наследник на съпруга си с дял, равен на дела на детето.
Ако данните за бабата са верни, неин единствен наследник се явява внук й, т.е. вашият син. Вие не сте наследник на свекърва си.
Ако данните за бабата са верни, неин единствен наследник се явява внук й, т.е. вашият син. Вие не сте наследник на свекърва си.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
borovinka, благодаря за отговора.
- zlato
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|