Здравейте,
Вероятно има и други такива теми, просто не откривам кокретни отговори на въпросите ми. Моля преместете темата, ако има друга подобна.
Казусът е следния: разведена съм от около 5-6 години, с бившият ми съпруг имаме дъщеря на 11 години. Беше присъдена на мен при развода. От около 3 години живея в друг град, без детето, то е при моите родители, посещава баща си в съботите и неделите. Планирам да я взема при мен съвсем скоро ( тъкмо завърши 4ти клас и ще е е в ново училище), но баща и е притов и е решил да заведе ново дело за попечителство, за да я вземе при него. Уточнявам, че не съм я взела досега, защото нямах достатъчно висок доход и нормално работно време до скоро, за да мога да я гледам нормално, сега вече имам добри доходи и работа с нормално работно време, живея на квартира с моят брат. Бащата е инвалид 1ва група, живее с майка си, която се грижи за него, няма доказани доходи, освен пенсия за инвалидност, която не е много висока. Ако е нужда допълнителна информация, моля да ми кажете Моля за отговор дали има шанс да вземе детето при него?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Попечителство над дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Попечителство над дете
всичко се решава в съда
зависи от доказателствата които ще приеме съда
с решение за ново дело не става
ако има заведено дело тогава можем да ви кажем нещо, но засега е само вероятност завеждането на дело и може да ви подведем
зависи от доказателствата които ще приеме съда
с решение за ново дело не става
ако има заведено дело тогава можем да ви кажем нещо, но засега е само вероятност завеждането на дело и може да ви подведем
- boiko_62
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|