начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Могат ли да ми съставят акт за административно нарушение

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Могат ли да ми съставят акт за административно нарушение

Мнениеот sonia_77 » 21 Фев 2013, 17:10

Здравейте,водих дело за наследствена къща за делба уж беше присъдена делба между мен и леля ми но делото е прекратено 2000 година. по чл.182 ал.а от ГПК. Имота е наследствен на баща ми и природената му сестра.Сега имота пада и ни задължават общината да съборим сградата че застрашава живота на хората. Леля ми не ни е допуснала до имота и ние никога не успяхме да влезем в него от1989 когато почина последна нейната майка .Имат ли право да ни глобят от общината след като ние сме си изгубили правото по давност за този имот?
sonia_77
Нов потребител

Назад към Семейни казуси