Един от семейните статуси е любовта.Нима я забравихте,а защо...
Нима не бяхте влюбени, нима не градяхте планове, не мечтаехте заедно, не се радвахте на детето ли, на хубавата си съпруга, на мъжкаря до себе си..
Нека и адвокатите не забравят, че докато има семейства, ще има каззуси и работа,но градете доверие вие които сте на хонорар, преди всичко градете доверие.....
Аз още помня един адвокат, който като ме срещне се радва ,че ние сме заедно.И не само заради него сме заедно.Разведохме се заради други закони.
Сега сме гаджета и не можем един без друг.Благодарение на помощта на приятели и добър адвокат
Невероятно но факт!
Мисля на 14 ти един букет да оставя Да се чуди дали е от нашия адвокат или от нейния с много любов и признателност, че най-красивата жена е до него!
Но!
Защото...И адвокатите имат нужда от семейство,любов и ден на любовта... Нека тази тема е за хонорарът, който е спестил тъгата на хиляди деца, мечтаейки си техните родители да целуват техните майка и татко.
Аз съм вашия дявол,най-добрия ангел на господа! Вие сте тези които ще решите съдбата на своите деца, дори и техните съдби.Помислете.
Винаги имате възможност да порзвате и адвокатските услуги, за да решите най - доброто бъдеще на детето си.Не пропускайте този шанс.Съвета не струва толкова,колкото нерви бихте допуснали, не възползвайки се първо от това си преимущество.
В името на любовта, която е позабравена, но не хваща ръжда, стига да я оценим като най-скъпата антика
- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Валентинов ден
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|