Преди три години бях изгонена от сем. жилище. Най-после ВКС се произнесе в моя полза относно ползването му от мен. През тези три години аз в сем. жилище не съм стъпвала. При въвода ми се установи, че бившият го е изпразнил тотално и реално нищо като мебели, домакински уреди и прочие в жилището няма. Просто всичко е икорубено и някъде изнесено. С една дума жилището е доведено до негодност за живеене. А когато доброзорно го напусках това жилище преди три години, в него си имаше всичко...
Какво бихте ме посъветвали да направя в тази ситуация??? Има жилище, но негодно за живот...
Спецификата е, че ако и да имаме развод, до момента нямаме подялба на СИО, т.е. всичко онова, което е премахнато от жилището 1/2 би следвало да е мое. Жилището е собственост на трети лица-родителите на бившия, но не и покъщнината в него.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 13:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въвод във владение на опустошено семейно жилище...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Въвод във владение на опустошено семейно жилище...
Очевидно адвоката, който ползвате е много добър, за това не става ясно защо поставяте проблема си тук във Форума. Вашия адвокат знае как да се реши проблема
Не бива Форума да се ползва като кошче за душевни отпадъци.
Не бива Форума да се ползва като кошче за душевни отпадъци.
- neutralen
- Активен потребител
Re: Въвод във владение на опустошено семейно жилище...
diw64 написа:Спецификата е, че ако и да имаме развод, до момента нямаме подялба на СИО, т.е. всичко онова, което е премахнато от жилището 1/2 би следвало да е мое. Жилището е собственост на трети лица - родителите на бившия, но не и покъщнината в него.
Ами що не си заведохте дело за делба на движимите вещи, ами си губихте времето за едно ползване и то върху чужд имот. Ползване, което рано и ли късно ще отпадне като основание ....
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
-
Standbay - Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|