начало

Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов

Неволна информация при осиновяване!!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неволна информация при осиновяване!!

Мнениеот venetabaeva » 04 Ное 2012, 18:33

Здравейте!!
Имам правно питане. Родена съм февруари '89та година в болница Тина Киркова(сега Първа акушеро-гинекологична Света София) При раждането ми дават името Виктория, майката вписва имената си: Искра Николова Иванова. Бащата се пише-неизвестен. След някакви семйни дилеми решават да ме дадат за осиновяване. Идва реда на записалите се Ана и Румен Баеви които очакват своето бебе. Привикват ги за всички формалности, включително за срещата с юрисконсулта на болницата. При разговора с нея, жената упоменава, че за нея е много важно да попадна в добри ръце, защото съм дъщеря на нейната племенница.... Дотук с турските сериали :) След 20 години проведохме разговорЪТ с мама и тя ми разказа всичко. Знам имената на БМ, но няма легален път за намирането и.
Въпросът ми е: смятам да напиша молба до директора на болницата(втора.При първата ми дадоха имената на БМ) в която да пожелая да ме свържат с въпросната юристка (ако е жива). Имам ли право? По кой член? Дали няма да навредя на жената? Мерси предварително.
venetabaeva
Нов потребител

Re: Неволна информация при осиновяване!!

Мнениеот venetabaeva » 06 Ное 2012, 21:14

Не е прекалено лично.
Искам да се срещна с БМ.Предполагам че това е било един жокер за в бъдеще от тази жена,защото в БГ по легален път(чрез дело)е почти невъзможно освен ако не си с тежък здравословен проблем.
venetabaeva
Нов потребител

Мнениеот venetabaeva » 06 Ное 2012, 21:16

Предполагам,че щом имат роднинска връзка,юристката знае дали би искала тази жена въобще да ме види,дали има смисъл ит.н.
venetabaeva
Нов потребител

Мнениеот krem_karamel » 07 Ное 2012, 11:45

Аз не бих разчитала на 100 %, че казаното отговаря на истината, т.е. че е племенница на юристката. Самата хипотеза предполага доста легендаризиране, факт. Може да е някаква роднина, близка, далечна позната, а може да са казани думите с друга цел. Не го приемайте за твърда изходна точка.
Реално доста съм озадачена как така Ви отговориха писмено с данните на родилката ... Правилно ли съм разбрала, че сте ги получили ?
krem_karamel
Потребител

Мнениеот venetabaeva » 07 Ное 2012, 21:13

Много правилно сте ме разбрали за това це са ми дадени имената на БМ от болницата.Пуснах молба и ми отговориха.И аз съм скептицна за тази информация це са роднини,но майка ми е много сигурна в нейните думи и каза це помни всицки.
venetabaeva
Нов потребител

Назад към Семейни казуси