начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

увеличаване размера на издръжка, плащана от държавата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

увеличаване размера на издръжка, плащана от държавата

Мнениеот stellaartoa » 04 Ное 2012, 16:55

Здравейте, бих била много благодарна на всеки, който ми даде информация относно условията за увеличаване на размера на присъдена издръжка за отглеждане на непълнолетно дете, която се изплаща от държавата - от 2009 г. до сега. Размерът е 60 лв. Детето е вече в пети клас и има много повече разходи от преди - закупуваме си сами учебни помагала, уч.тетрадки, разходите за джобни също растат, има повече потребности отпреди, и някак естествено идва моментът за увеличаване на издържката. Тъй като максимумът, който се изплаща от държавата, обявен по Закона за държ.бюджет за общинските издръжки, е 80 лв. - повече няма как и да искам. Въпросът ми е за тези 20 лв. в повече - имам ли право на такова дело за увеличаване на размера, след като "бащата" е с недоказан доход - не работи никъде и няма нищо на негово име, което да е опише, именно заради това държавата ми изплаща редовно парите? Ако ДА - какъв е редът - пак ли молба в деловодството на съда... и ако НЕ - защо... Благодаря предварително!
stellaartoa
Нов потребител

Назад към Семейни казуси