начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

съпрузи апартамент наем

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съпрузи апартамент наем

Мнениеот viking188 » 29 Сеп 2012, 16:07

кой е най-бързия вариант да си освободя жилището и да се разведа.жена ми има 2 апартамента , който дава под наем . аз притежавам апартамент в който живеем със съпругата ми . Този апартамент съм го придобил от майка ми само аз чрез дарение . Имам и дете от друга жена. Съпругата ми не ми дава развод и непрекъснато ми създава проблеми. Мога ли да отдам този апартамент под наем , на някой мой приятел , така че той да влезне във владение по силата на наемно споразумение , докато започна и свърша процедурата по развода?
viking188
Младши потребител

Re: съпрузи апартамент наем

Мнениеот viking188 » 29 Сеп 2012, 23:07

защото процедурата ще отнеме година , година и шест месеца.
viking188
Младши потребител

Назад към Семейни казуси