начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

въпрос относно срок и ред

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: въпрос относно срок и ред

Мнениеот veneli » 14 Сеп 2013, 10:13

Забравих да питам - за неплащане на издръжки за минало време носи ли бащата наказателна отговорност и мога ли да пиша жалба до прокуратурата?И след кой момент точно се установява че отказва да я плати - след бездействие при получаване на покана за доброволно изпълнение от съдебен изпълнител или кога?Когато написах и-мейл , че след Решението е на той на ход - за неплатените издръжки той отговори , че не разбирал какво е това бързане и че не желаел да комнетира и говори за нищо друго освен за детето!И също че е отворен за разисквания какво е добро за детето .. тоест понеже вече съм наясно с характера му да обясня - отворен значи че е готов да ме слуша ако трябват пари ... нищо че вече съда е решил какво дължи той иска сега да се моля и да доказвам всяко нещо което трябва да купя за детето и той да реши дали трябва или не и да даде нещо си там - като например 50-60 лв и това е. Затова изобщо не сямтам да разисквам вече нещо, а да действам.Знам че за текущи неплатени издръжки за месеца при две неплатени може да се напише жалба до прокурор ,а за една година назад и то отсъдени в съдебно решение може ли ?
veneli
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси