Здравейте,
Аз живея от 4 год. в Белгия и с моя приятел сме задно от 3 год и половина. Искаме да сключим брак тук в Брюксел в общината,но той е бразилец и не знаем да ли е възможно и какви документи са ни нужни. Ако някой знае моля ми пишете. Или ако не,какви са подходящите документи за сключване на брак в България. И дали след това той ще може да пътува без проблеми в Европа.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Брак с бразилец СПЕШНО
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Брак с бразилец СПЕШНО
Ако сключвате брак в общината е редно да попитате какви документи ще трябват в общината в Брюксел. Ако го сключвате в Бразилия или България, съответно в техните общини.
За разлика от Бразилия България и Белгия не са правови държави, та много не разчитайте, че бракът или детето ще ви решат някой проблем. Аз лично бих ви насочил към Бразилия, там да си човек означава нещо.
За разлика от Бразилия България и Белгия не са правови държави, та много не разчитайте, че бракът или детето ще ви решат някой проблем. Аз лично бих ви насочил към Бразилия, там да си човек означава нещо.
- ivanov_p
- Активен потребител
Ами те документите в почти всички европейски държави са еднакви - медицинско свидетелство, паспорт, документ или декларация, че няма сключен брак в друга държава, понякога адресна регистрация .
Но ай-добре да се пита на място, все пак е друга държава.
А иначе бразилците пребиват по 90 дни безвизово в европейските държави, а той как пребивава там през тези 3,5 години само вие и той знае , ние не знаем
Но ай-добре да се пита на място, все пак е друга държава.
А иначе бразилците пребиват по 90 дни безвизово в европейските държави, а той как пребивава там през тези 3,5 години само вие и той знае , ние не знаем
Не съм адвокат, a любител на правото !
- nikiboy
- Потребител
Абе човек, не се бъзикай, на зор са хората бе ... Не четеш ли - спешно е! А при сего рода спешности, срокът обикновено е от 38 до 42 седмици, след което настъпва преклузията
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
desislavaetjunio написа:Здравейте,
Аз живея от 4 год. в Белгия и с моя приятел сме задно от 3 год и половина. Искаме да сключим брак тук в Брюксел в общината,но той е бразилец и не знаем да ли е възможно и какви документи са ни нужни. Ако някой знае моля ми пишете. Или ако не,какви са подходящите документи за сключване на брак в България. И дали след това той ще може да пътува без проблеми в Европа.
Не бих те съветвала да се омъжиш за когото и да е, ако има условия поставени към тебе, примерно дали брака ще му осигури някакви бенефити - както сама си казала, безпрепятствено пътуване из Европа.
Нагледала съм се на такива ....нито ще си първата, нито последната - и съм убедена, че скоро ще те четеме за развод.
Не е ли равнопоставен брака - и възможностите - и някакъв баланс нормален да има - и да няма груби материални и други интереси - зАбрави!
Знам, че жените много треперят да се оженят - и сигурно има за какво - но ...добре е да знаеш, че добрите ИЛЮЗИИ без-ком-про-мис-но !!! водят към ада!
ПС: горното важи двустранно - не само от женската страна, но И от мъжката!
последствията от тоя здрав разум са доста...не бих посъветвала НИКОГО!!! да сключва брак без да е обмисли/ла последствията.....
- aaaaly
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|