начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Развод и имущество.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод и имущество.

Мнениеот pavelton3v » 23 Ное 2014, 18:28

Здравейте отново!
1. Майка ми е зад граница работи, за да издържа семейството. (в момента без работа)
2. Баща ми иска да се разведе с нея, да вземе жилището и да го продаде.
3. Жилището е купено в брак един от синовете е под 18г. (при развод ще посочи, че иска да е при майка ми)
4. Баща ми в последните 10г. има 1г. трудов стаж. (в момента е без работа)
5. Подал е в телк, че е в несъстоятелност да работи и е взето такова решение. (не е в тежко състояние, може да готви, пере, ходи и да извършва всичко нужно, за да преживява)
6. Има ли шанс този човек да получи жилището, ако брат ми е посочил майка ми като настойник?
pavelton3v
Нов потребител

Назад към Семейни казуси