начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

След развод неимоверно изостряне на отношения

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

След развод неимоверно изостряне на отношения

Мнениеот jeliazkov_rd » 22 Окт 2014, 18:46

Здравейте!
На 06.10. ни мина бракоразводното делио по взаимно съгласие.
При опити за контакт с вече бившата,напрежението се покачва от постоянните провокации към мен.Така нормален разговор с вземане на решение не успяваме да осъществим.
Ситуацията се изостри и стана нетърпима от множеството жалби до полицията срещу мен където само убиец и изнасилвач не ме изкара.Хората вече им писна да диплят тоэи наш казус.
Конкретно към кого вече да се жалвам,за да спрат тези нейни безпочвени обвинения,свързани с непрестанни заплахи и ултиматуми.
Ясно че жалбите до полицията не са с нужния ефект и имат само пожелателен характер,но едно е сигурно,че всичката тази помия съсипва реномето ми както сред обществото,така и в службата
jeliazkov_rd
Младши потребител

Назад към Семейни казуси