начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Припознаване на дете преди раждане

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Припознаване на дете преди раждане

Мнениеот donna » 20 Яну 2011, 16:02

Колко отдавна си говорих аз за стената /таблото на общината само че нямаше кои да чуе/, тук е станала попара, щото тече срок спрямо вас , а те вписват друг за баща , така ,че уведомявате прокуратурата и социалните с жалба , както и кмета и главна дирекция ГРАОО.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 20 Яну 2011, 16:11

Между другото вижте и тая тема там съм пеиснала едно решение на РС-Левски

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a

И като не разбирате не хулете колегите ,защото ако бяхте свършили всичко както ви бе обяснено сега нямаше да е така, сам сте си виновен .
donna
Старши потребител

Мнениеот pepi1583 » 21 Яну 2011, 00:30

Много Ви благодаря. :)
pepi1583
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 21 Яну 2011, 01:08

Донна, това СР ако бе обжалвано наистина нямаше да издържи проверката на следваща инстанция( споделям изцяло мнението на Миши). Но е веселко, индикира на размисли разни.

Напускам форума и темата изведнъж изскочи, та се зачетох.

Пепи, не знам какви съждения имате за професионалистите дето не пишат по форуми, така щото са много заети с работа, но намерили време да прочетат темата, за да се забавляват искрено с отговорите в нея, само да вметна, че ако отпочна да ви разказвам аз истории ....- много кафе ще изпием.
Та, фактът губи ли си някой времето тук, или не, не е индикатор. Както и би било неверно твърдението, че ако спра да пиша ще стана професионалист.

А какво е да си професионалист? Че ми стана интересно за критериите.

:) Все пак- успех.
Пожелавам професионализмът да спечели вашата кауза.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот pitasht » 19 Сеп 2014, 15:42

Това което на мен ми хрумва при първия прочит на проблема е да се жали отказа на общината да извърши или довърши припознаването и да издаде новия акт за раждане на детето с имената на бащата който го припознава но не се сещам за практика в тая посока.
pitasht
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси