Здравейте,
Въпросът ми е какви са начините за доказване на психически тормоз над дете. Детето е седемгодишно, но майката постоянно му "пълни" главата. На делото беше назначена психологическа експертиза, но след като почти цяла година се влачехме и се оказа, че никое вещо лице няма възможност да направи такава - беше отменена.
Имам съмнения и че след постановяването на режима на лични отношения майката ще използва детето. Тоест ще твърди, че детето не иска да ме вижда и не иска да гостува при мен, за което няма никаква причина. Детето ме познава отлично и винаги е било привързано към мен. Идеята на майката и на поредният и съпруг е това дете да ме забрави и да припознае като баща настоящият и мъж. И двамата са категорично против да поддържам контакт с детето.
Ще съм благодарен просто за някакви насоки.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 06:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Психически тормоз над дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Психически тормоз над дете
Сигнал до отдел "Закрила на детето" с описание на това горното....
Но първо:
Имате ли развод с майката (били ли сте в брак)?
Какво пише в режима на лични отношения с детето?
Спазва ли се въпросният режим?
Но първо:
Имате ли развод с майката (били ли сте в брак)?
Какво пише в режима на лични отношения с детето?
Спазва ли се въпросният режим?
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
Re: Психически тормоз над дете
Здравейте,
Социалните прикриват майката и го казвам с чиста съвест. На делото успяхме да изискаме експертиза за детето, но се оказа, че никое вещо лице не му се занимава и така почти година. Накрая беше отменена. Детето е припознато, нямаме брак. Другият месец чакаме решението на съда за режима - делото приключи - но има привременни мерки, които майката не спазва. Дори да ми назначат режим на лични отношения, който да ми позволи да си взимам детето, аз съм сигурен, че майката ще го накара да каже, че същото не желае да идва при мен. Аз съм във шок! Детето държи на мен, майката провежда емоционално насилие, а накрая излиза, че едва ли не аз съм престъпник и че едва ли не аз тормозя детето си, понеже искам да имам контакт с него.
Въпросът ми е, освен психологическа експертиза, има ли други начини, за доказване на психически тормоз? Защото това Е тормоз! Да не говорим,че сегашният съпруг на майката заяви в съда, че е категорично против да си виждам детето. Май трябваше директно да си искам детето.
Социалните прикриват майката и го казвам с чиста съвест. На делото успяхме да изискаме експертиза за детето, но се оказа, че никое вещо лице не му се занимава и така почти година. Накрая беше отменена. Детето е припознато, нямаме брак. Другият месец чакаме решението на съда за режима - делото приключи - но има привременни мерки, които майката не спазва. Дори да ми назначат режим на лични отношения, който да ми позволи да си взимам детето, аз съм сигурен, че майката ще го накара да каже, че същото не желае да идва при мен. Аз съм във шок! Детето държи на мен, майката провежда емоционално насилие, а накрая излиза, че едва ли не аз съм престъпник и че едва ли не аз тормозя детето си, понеже искам да имам контакт с него.
Въпросът ми е, освен психологическа експертиза, има ли други начини, за доказване на психически тормоз? Защото това Е тормоз! Да не говорим,че сегашният съпруг на майката заяви в съда, че е категорично против да си виждам детето. Май трябваше директно да си искам детето.
- ivan_mirchev
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|