начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Унаследяване на кръвнината

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Унаследяване на кръвнината

Мнениеот sharli » 07 Фев 2014, 21:02

здравейте,
незнам дали въпроса ми се отнася към тази тема, но все пак ще попитам
преди около 15 години бащата на приятеля ми прави катастрофа при която има смъртни случай, в последствие го осъждат на 8 години затвор и изплащане на кръвнина. баща му умира без да я е изплатил, при което приятеля ми наследява кръвнината. изпраща доброволни покани на роднините на починалите за да се срещнат във връзка с кръвнината преди около 2,5 години. до този момент никой от роднините на починалите не се е свързал с него. какво следва от тук натам и има ли срок на давност на поканите и какъв е той. и ако е изтекъл какво става с кръвнината. тя отпада ли.
sharli
Нов потребител

Назад към Семейни казуси