начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Спешно търся адвокат за дело за издръжка в Украйна.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спешно търся адвокат за дело за издръжка в Украйна.

Мнениеот todorov_121 » 20 Окт 2013, 04:13

Здравейте,
разведох се преди почти 10 години с Украйнска гражданка. Имам дъщеря инвалид първа група от този брак. Осъден съм при развода в България на 50лв. подръжка. През всички тия години съм плащал повече от 700лв на месец.
Заведено е дело в Украйна за по-голяма месечна издръжка. Съдът е отсъдил да заплащам месечно по 2000 Американски долара. Оженем съм повторно с две деца, живеем в Англия. Спешно търся адвокат за консултация и обжалване на решението на Украйнския съд.
Благодаря.
todorov_121
Нов потребител

Назад към Семейни казуси