начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Бившият ми съпруг ме държи в "шах"

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бившият ми съпруг ме държи в "шах"

Мнениеот smaragda777 » 05 Авг 2013, 16:40

Бившият ми съпруг, баща на децата ми, подписа пред Нотариус Декларация, че мога да ги извеждам зад граница. На излизане от кантората, той ми заяви, че винаги може да оттегли съгласието си, т.е. ще ме държи в "шах".
Майка ми работи в чужбина и аз планирам да живея при нея с децата. Страхувам се да кажа на бившия си съпруг за моето решение, защото той може да оттегли съгласието си, подписано пред Нотариуса.
Той никога не се е интересувал от децата и те не искат да го видят, но аз се притеснявам, че той ще се опита да ни върне обратно, ако заминем и се установим в чужбина.
Какво бихте ме посъветвали да направя?
smaragda777
Младши потребител

Назад към Семейни казуси