ЗДРАВЕЙТЕ: МОЛЯВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТАПЯ. НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ СЛЕД РАЗВОДА СИНЪТ МИ ГО ПРИСЪДИХА НА МАЙКАТА ВЪПРЕКИ ЧЕ ЕДНА ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА АЗ СЪМ СЕ ГРИЖЕЛ ЗА НЕГО.СИНЪТ МИ Е НА 6 ГОД. В МОМЕНТА ДЕЛОТО ГО ОБЖАЛВАМ НА ПО ГОРНА ИНСТАНЦИЯ.РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЗА СЕГА Е КОНТАКТА МИ С ДЕТЕТО ДА Е ВСЯКА 1 И 3 СЕДМИЦА ОТ МЕСЕЦА И ВСЯКА НЕЧЕТНА ГОДИНА ЗА РОЖДЕНИЯТ МУ ДЕН ДА Е ПРИ МЕН,НО ТЯ ОТКАЗВА ДА МИ ГО ДАВА ВЪПРЕКИ РАЗПОРЕДБИТЕ НА СЪДА ДОРИ ОТКАЗВА ДА МИ ГО ДАДЕ И ЗА РОЖДЕНИЯТ МУ ДЕН.ТЯ ТВЪРДИ ЧЕ ТЪЙ КАТО СЪМ ОБЖАЛВАЛ ДЕЛОТО НЕ ТРЯБВАЛО ДА СПАЗВА РАЗПОРЕДБИТЕ НА СЪДА.
И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА НАПРАВЯ И ДАЛИ ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО МОГАТ ДА И ГО ОТНЕМАТ ДО ДЕЛОТО.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ-НЕСПАЗВАНЕ РАЗПОРЕДБИТЕ НА СЪДА
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ-НЕСПАЗВАНЕ РАЗПОРЕДБИТЕ НА СЪДА
Здравейте,
след като обжалвате съдебното решение - същото не е влязло в сила. Същевременно обаче няма законови разпоредби, по силата на които майката да ограничава или лишава детето от контакти с баща му, освен ако бащата не е лишен от родителски права (какъвто очевидно не е случаят). Можете да сезирате Агенцията по закрила на детето, че майката отказва право на контакт с детето Ви, както и да го посочите в рамките на висящото съдебно производство.
след като обжалвате съдебното решение - същото не е влязло в сила. Същевременно обаче няма законови разпоредби, по силата на които майката да ограничава или лишава детето от контакти с баща му, освен ако бащата не е лишен от родителски права (какъвто очевидно не е случаят). Можете да сезирате Агенцията по закрила на детето, че майката отказва право на контакт с детето Ви, както и да го посочите в рамките на висящото съдебно производство.
- nmitova
- Потребител
Искайте определяне на привременни мерки в контекста на постановеното решение, което не е влязло в сила. Не разчитайте на Агенцията за закрила на детето. Най-много да пуснете сигнал до тях, което показва, че имате желание да се рещате с детето си. Докато няма влязло в сила съдебно решение, те няма на какво основание да Ви съдействат. Единствено ако детето е застрашено или е в риск при майката, което вероятно не е, щом на първа инстанция е присъдено на нея.
- n6391
- Потребител
БЛАГОДАРЯВИ ЗА АДЕКВАТНИЯ ОДГОВОР.СЪДЪТ Е ОТСЪДИЛ ПРИВРЕМЕНИ МЕРКИ КОИТО СА В СИЛА НО МАИКАТА НА СИНИТ МИ Е ОБЕДЕНА В ТОВА ЧЕ ШТОМ ОБЖАЛВАМ ДЕЛОТО ТЯ НЕ ТР. ДА СПАЗВА РЕЖИМА ПО ПРИВРЕМЕНИТЕ МЕРКИ,ЕТО ЗА ТОВА СМЕ ИЗКАРАЛИ ИЗПАЛНИТЕЛЕН ЛИСТ.В МОМЕНТА СЪМ МН. ОБЪРКАН НЕМОГА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ДАЛИ СЪС СЪДЕИСТВИЕТО НА САДИЯ ИЗПАЛНИТЕЛ ДА ОТИДА И ДА ГО ВЗЕМА .
АКО НЕВИ ПРЕСТАВКЯВА ТРУДНОСТ БИХ ИЗКАЛ ВАШЕТО МНЕНИЕ ДО КОЛКО ТОВА ШТЕ ПОВЛИЯЕЕ НА ДЕЛОТО АКО ОТИДА И ВЗЕМА СИНЪТМИ СЪС С.ИЗПАЛНИТЕЛ БИХ ИЗКАЛ ДАЧУЯ ВАШЕТО МНЕНИЕ КОЕ ШТЕЕ НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ СПОРЕД ВАС.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
АКО НЕВИ ПРЕСТАВКЯВА ТРУДНОСТ БИХ ИЗКАЛ ВАШЕТО МНЕНИЕ ДО КОЛКО ТОВА ШТЕ ПОВЛИЯЕЕ НА ДЕЛОТО АКО ОТИДА И ВЗЕМА СИНЪТМИ СЪС С.ИЗПАЛНИТЕЛ БИХ ИЗКАЛ ДАЧУЯ ВАШЕТО МНЕНИЕ КОЕ ШТЕЕ НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ СПОРЕД ВАС.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- vasilevi2009
- Нов потребител
След като имате изпълнителен лист, съдия-изпълнителят първо следва да изпрати покана за доброволно изпълнение, като в 14 дневен срок от получаване на поканата да се изчака доброволно изпълнение от майката на сина Ви. Едва след липсата на доброволно изпъление в рамките на 14дн. срок, може да се премине към принудително изпълнение по изпълнителния лист.
- nmitova
- Потребител
Горкото детенце, което ще подмятате насам-натам със или без съдействието на частен съдебен изпълнител.
А Вие като родител може да помислите и малко повече над правописа в българския книжовен език, че децата вземали пример от родителите си. На това ли искате да научите детето си?
А Вие като родител може да помислите и малко повече над правописа в българския книжовен език, че децата вземали пример от родителите си. На това ли искате да научите детето си?
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|