начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

напускане на страната

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

напускане на страната

Мнениеот ane_liq1 » 09 Юни 2013, 17:16

Здравейте! Бих искала да попитам дали родителите ми могат да ми попречат по някакъв начин да напусна страната, при положение, че съм пълнолетна? Баща ми не е съгласен, но ако все пак реша да замина може ли да ми попречи да напусна страната, или да ме върне отново в България и какви мерки могат да се предприемат? Благодаря предварително!
ane_liq1
Нов потребител

Re: напускане на страната

Мнениеот nmitova » 11 Юни 2013, 13:30

Здравейте,

след като сте пълнолетна - т.е. сте навършила 18 г., не е необходимо съгласието на родителите Ви да напуснете страната.
nmitova
Потребител

Назад към Семейни казуси