начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

съжителство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съжителство

Мнениеот zlato_ » 11 Ное 2012, 19:19

тя е на 17 години и не издържа вече много я тормозят техните крием се да се чуваме и по тел. техните не и позволяват и дума да се каже за мен даже ми звъняха да ме плашат да се откажа от нея но аз им отговорих че няма да се откажа от нея. пак тя колко изтрада дори косата и бяха отрязали само и само да се откаже от мен но това е само капка за другите работи които са и направили не ми се пише просто! та въпроса ми е искаме да заживеем заедно но дали могат техните да я върнат при тях без тя да иска
zlato_
Нов потребител

Re: съжителство

Мнениеот zlato_ » 12 Ное 2012, 22:21

аз ще издържа но тя няма да може при този тормоз които и причиняват :( то с такива хора не може да се живее
zlato_
Нов потребител

Мнениеот zlato_ » 13 Ное 2012, 19:55

то е ясно че е заради мен но така ли трябва един родител да се отнася с детето си? и ти гарантирам че при мен ще е хиляди пъти по добре отколкото с тях. защото си нямате и най малка представа какво е преживяла! но излязохме от темата въпросът ми беше друг
zlato_
Нов потребител

Мнениеот zlato_ » 14 Ное 2012, 14:47

аз за това питам защото всеки различно ми казва и не знам на кого да вярвам! пак аз съм сигурен че тя няма да се отметне повече от 100%
zlato_
Нов потребител

Мнениеот valerieva_d » 14 Ное 2012, 15:10

Тъй като няма 18 ако я вземете при вас родителите могат да си я приберат по всяко време
valerieva_d
Потребител

Мнениеот zlato_ » 14 Ное 2012, 19:15

от това ме е страх най много
zlato_
Нов потребител

Мнениеот nezirus » 16 Ное 2012, 19:11

Изчакай да навърши 18 и проблемът е решен... И моля те виж как си описал проблема - всичко е в 1 изречение :-)
Личен и любовен хороскоп според датата на раждане.
nezirus
Младши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 16 Ное 2012, 21:17

poli_g написа:
valerieva_d написа:Тъй като няма 18 ако я вземете при вас родителите могат да си я приберат по всяко време

Мили Боже, опази ме от такива преживявания, че имам и момиче, но ми стана интересно- как ще я приберат?
Не визирам роднинската акция срещу младежа, а прибирането на девойката.

+1
А иначе това са ели кахъри! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 16 Ное 2012, 21:57

Ти си златен, но до момента когато момичето звънне в бтв и се оплаче срещу полицейското насилие :D .
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот zlato_ » 19 Ное 2012, 18:44

ето нещо което ми писа приятелката ми какво мисли родната и майка ! директно го копирах и го поставям:
v4era edna ot na6te govorela s smotanata mi maika i tq vikala nqma da stane neinoto v groba 6teq vidq tam ne
no tq mi vika gore glavata 6tom se obi4ate tolkoz mn 6te ste zaedno
az neq neq slu6am no pali i drugiq idan stane edna
noti obe6tavam 4e nqma da se varna pri tqh
zlato_
Нов потребител

Мнениеот angel_ina » 19 Ное 2012, 22:29

Видимо темата е жива дискусия.
А какво значи " да си я взема"... Хората кола си купят и бързат да подпишат договор, за да скрепят действието си с документ, в КАТ, в Общинската администрация, ако не пълномощно...Вие искате да споделяте живота си с видими трудности, какво е съдържанието на " да си я взема" ? Как се взима момиче ? За колко дълго " се взима" ?

СТранни хора, аз не бих тръгнала с никого, който не е на ясно с отговорите на тези въпроси.
angel_ina
Младши потребител

Назад към Семейни казуси