начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

изплащане на издръжка от държавата по чл.152 от СК

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изплащане на издръжка от държавата по чл.152 от СК

Мнениеот desikamd » 22 Юни 2012, 17:58

Здравейте,имам изпълнителен лист с дата 20.12.2010г. и подадена молба до ЧСИ с дата 16.05.2011г. Адвокатката , която ми внесе молбата изчезна и не ми даде инструкций за по-нататъшните ми действия.
Преди няколко дни издирих въпросният съдия и разбрах , че делото ми е забутано в някакаво деловодство и не са направени необходимите стъпки , за да се изпратят документите в общината и чрез държавата да ми бъде изплатена издръжка за малолетното ни дете. Впоследствие закона уреждащ този въпрос многократно е бил сменен.Исканията са ми за неплатени издръжки 2 години назад. Въпросът ми е имате ли представа дали от общината ще ми изплатят сумата на издръжките за периода поне от момента подаване на исковата молба?
Благодаря предварително!
desikamd
Нов потребител

Re: изплащане на издръжка от държавата по чл.152 от СК

Мнениеот Гост. » 22 Юни 2012, 18:26

не
Гост.
Старши потребител

Мнениеот desikamd » 22 Юни 2012, 18:36

Не , нямате представа? или Не , няма да ми ги изплатят?
desikamd
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 22 Юни 2012, 18:52

desikamd написа:дали от общината ще ми изплатят сумата на издръжките за периода поне от момента подаване на исковата молба?

не.

Не, няма да ви ги изплатят.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси