Здравейте! Получавам издръжка от общината, тъй като бившият ми съпруг е извън България и изобщо не се интересува от детето. Но имам да получавам и издръжка за минал период. Преди седмица получих съобщение от ДСИ, и когато отидох ми казаха, че има банкова сметка в една банка, на която трябва да поискам запор. Та въпроса ми е, ако има пари по тази сметка в общината ли ще отидат или ще ми ги преведат на мен за миналите периоди?
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 27 Ное 2024, 10:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пак за издръжката от общината
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Пак за издръжката от общината
щом са открили банкова сметка на ответника по изпълнително дело, СИ изпраща писмо до общината и се спира издръжката от общината, тъй като има откъде да се изплаща от ответника.
затова напишете молба до СИ за запор на банковата сметка , за да може да получавате издръжката от банковата сметка, тъй като може би СИ е изпратила писмо до общината
писмата се изпращат от СИ на всеки 6 месеца
затова напишете молба до СИ за запор на банковата сметка , за да може да получавате издръжката от банковата сметка, тъй като може би СИ е изпратила писмо до общината
писмата се изпращат от СИ на всеки 6 месеца
- boiko_62
- Потребител
Благодаря Ви! Вече съм поискала запор на сметката.
- djidja83
- Младши потребител
и аз ВИ благодаря и успех
- boiko_62
- Потребител
Здравейте!Незнам към кого да се обърна.До преди Нова година живеех в малък град и получавах издръжка за детето след развода от общината в размер на 40лв.Водих дело за увеличение и го спечелих.Общината можеше да ми изплаща до 60лв.Обаче се преместих във Варна и си смених адресната регистрация.Вече съм жител на Варна и би следвало да получавам издръжката от община Варна.Документите са пратени по служебен път до кмета на Варна още през месец декември.Имам и входящ номер.Днес отидох до информационното обслужване на общината и оттам ме пращат в домашен социален патронаж в квартал "Владиславово".Много се учудих какво ще правя там? Много ви моля да ми кажете към кого да се обърна за да продължа да си получавам тази издръжка,но от община Варна.
- didi_suni
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|