начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Пак за издръжката от общината

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пак за издръжката от общината

Мнениеот djidja83 » 28 Фев 2012, 10:28

Здравейте! Получавам издръжка от общината, тъй като бившият ми съпруг е извън България и изобщо не се интересува от детето. Но имам да получавам и издръжка за минал период. Преди седмица получих съобщение от ДСИ, и когато отидох ми казаха, че има банкова сметка в една банка, на която трябва да поискам запор. Та въпроса ми е, ако има пари по тази сметка в общината ли ще отидат или ще ми ги преведат на мен за миналите периоди?
Благодаря Ви предварително!
djidja83
Младши потребител

Re: Пак за издръжката от общината

Мнениеот boiko_62 » 01 Мар 2012, 11:24

щом са открили банкова сметка на ответника по изпълнително дело, СИ изпраща писмо до общината и се спира издръжката от общината, тъй като има откъде да се изплаща от ответника.
затова напишете молба до СИ за запор на банковата сметка , за да може да получавате издръжката от банковата сметка, тъй като може би СИ е изпратила писмо до общината
писмата се изпращат от СИ на всеки 6 месеца
boiko_62
Потребител

Мнениеот djidja83 » 01 Мар 2012, 12:13

Благодаря Ви! Вече съм поискала запор на сметката.
djidja83
Младши потребител

Мнениеот boiko_62 » 01 Мар 2012, 16:55

и аз ВИ благодаря и успех
boiko_62
Потребител

Мнениеот didi_suni » 06 Мар 2012, 19:36

Здравейте!Незнам към кого да се обърна.До преди Нова година живеех в малък град и получавах издръжка за детето след развода от общината в размер на 40лв.Водих дело за увеличение и го спечелих.Общината можеше да ми изплаща до 60лв.Обаче се преместих във Варна и си смених адресната регистрация.Вече съм жител на Варна и би следвало да получавам издръжката от община Варна.Документите са пратени по служебен път до кмета на Варна още през месец декември.Имам и входящ номер.Днес отидох до информационното обслужване на общината и оттам ме пращат в домашен социален патронаж в квартал "Владиславово".Много се учудих какво ще правя там? Много ви моля да ми кажете към кого да се обърна за да продължа да си получавам тази издръжка,но от община Варна.
didi_suni
Нов потребител

Назад към Семейни казуси