начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Въпрос за карта към мобилен оператор

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за карта към мобилен оператор

Мнениеот barbara12 » 05 Фев 2012, 13:30

Здравейте, с бившия ми мъж сме разведени от почти 3 години. Сега всеки си има семейство. Преди години се обвързахме с карти на определен мобилен оператор по договор. На кратко, моята карта беше на негово име, а тази на бившата свеки на името на майка ми. Моятата карта се повреди на 20.01, за да я подновят искаха титуляра/бившия ми/ да отиде до техен офис, той отказа. Разбрахме се плащам си сметката и му пиша да я закрие. Така и направих. Но по тяхно желание казаха да закрием картата на неговата майка. Тя отказва да си плати сметката. Сега ние трябва да платим нейната сметка, за да закрием картата. Ако не го направим,тя като не плаща, ще спрат номерата в цялата група. Малко е объркано, дано ме разбрахте...Всички казват да платя нейната сметка и да закрием картата, да пия една студена вода и така...но ми е трудно да се примиря толкова лесно, че аз бях коректна, а те се правят сега на маймуни. Имам ли някакви права/по точно майка ми, на чието име е картата/?
barbara12
Нов потребител

Назад към Семейни казуси