начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Въпрос за образование дипломи,професии и т.н.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за образование дипломи,професии и т.н.

Мнениеот comando » 06 Май 2019, 14:21

Здравейте , преди 5 години завърших Средно Професионално Образование . Имам диплома , имам и Удостоверение за Професионална Квалификация степен 2 . Сега се сещам да уча и искам да запиша висше , но като се разрових установих , че професионалната квалификация по нищо не отстъпва на диплома за Висше Образование при кандидатстване за работа или поне аз не намерих разлики . В тоя ред на мисли искам да попитам как мислите , има ли висшето образование предимство при кандидатстване за работа пред професионалната квалификация ? Мисълта ми е ,че се чудя дали да запиша курс за преквалификация т.е. нова професия , защото професионалната ми квалификация е за неизползваем отрасъл или да запиша висше . Или да задам въпроса по конкретно , например при работно място за електротехник се явяват 2ма души . Един от тях е с професионална квалификация за електротехник , а другия с диплома от ТУ София . Кой е с предимство при равни други критерии ? Извинявам се ако темата не е за този форум , но просто след дълго ровене тук ми се стори най-удачният вариант да питам .
comando
Младши потребител

Re: Въпрос за образование дипломи,професии и т.н.

Мнениеот kalahan2008 » 13 Май 2019, 23:14

Това е юридически форум, а не форум за електротехници.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Общи дискусии