начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Новият декан на ЮФ на СУ - мнения, коментари

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Новият декан на ЮФ на СУ - мнения, коментари

Мнениеот danslesbalkan » 12 Апр 2019, 17:57

Прочетох, че Юридическият факултет на СУ си е избрал за нов декан небезизвестният Даниел Вълчев. Той е дал интервю, в което е изброил идеите си за развитие на факултета - по мое мнение добри, но закъснели. Не че е лошо да се въведат сега, лошото е, че не бяха въведени по-рано.

Тук може да прочетете какво имам предвид:
https://news.lex.bg/%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%8f%d0%bc%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d0%ba%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d1%8e%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82-%d0%ba%d0%be%d0%b9/

Кажете какво мислите за новия декан, с оглед неговите преподавателски качества, а защо не е и политически подвизи от близкото минало?
danslesbalkan
Младши потребител

Re: Новият декан на ЮФ на СУ - мнения, коментари

Мнениеот nikodim77 » 13 Апр 2019, 01:55

Е, поне като си тръгват студентите от лекции или др. срещи с него няма да е с „довиждане”, а с „дай да разваляме седянката” :D :D
Иначе на въпроса: Ами докато беше на политическата сцена, Вълчев не се показа като негативна личност. Сега…, какво е било зад кулисите не знам, но ми се ще да вярвам, че има потенциал. Иначе, дали е „спуснат парашутист”, или е постигнал както подобава назначението си, можем само да гадаем, предвид днешното управление в родината ни?! :roll:
nikodim77
Активен потребител

Назад към Общи дискусии