начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Нормално ли е продадена кола след 6 месеца да не е на купува

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Нормално ли е продадена кола след 6 месеца да не е на ку

Мнениеот dakiss » 18 Юли 2019, 10:29

vili_spasova написа:Ясно. И за нотариус сте готов.

Ми не съм готов, но вероятно сте обърнали внимание, че моят случай е преди 01.01.2019 г. и (2) (Нова - ДВ, бр. 98 от 2018 г., в сила от 01.01.2019 г.) реално не касае темата.
Утре може нов закон да излезе. Тогава който пита, да му мисли за времето за което пита и какви закони са важили за това време. Обсъжданията също трябва да са в крак с времето.
Ако утре пише, че Нотариусите няма да събират таксите, а ще се внасят от купувача в службите за МДТ по някой от изброените начини и без дори да ходят там .... много Нотариуси ще са изправени на нокти :) ;)

Може би ще ми дадете компетентен отговор за:
СТАНОВИЩЕ
НА
КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
с рег. № П-9019/2014 г.
гр. София, 19.12.2014 г.
В темата ми за личните данни.

Предварително благодаря :)
dakiss
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии