начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Мнениеот Елена Петрова » 11 Май 2005, 10:47

Здраевйте!
Имам малък проблем,необходима ми е информация относно подаване на жалба след проведен конкурс за заемане на държавна длъжност и некласиране. Разбрах,че в едноседмичен срок от получаване на протокола за класиране на кандидатите по съответния ред,бих могла да подам жалба и да успорвам. Молбата ми е ако може да ми дадете някакъв образец на подобна такава.
Благодаря!
Елена Петрова

Re: подаване на жалба при некласиране на конкурс!

Мнениеот 111 » 11 Май 2005, 16:01

Не се занимавайте с безмислена дейност. Няма смисъл да обжалвате.
111

Мнениеот Rozalia » 11 Май 2005, 19:43

111 е прав(-а). Няма никакъв смисъл от обжалване, резултатът няма да е по - различен.
Rozalia

Мнениеот нова » 11 Май 2005, 21:23

Кой е компетентен да се произнесе по жалбата? Конкурсът по ЗДС ли е? Законосъобразното провеждане на конкурса ли имате предвид за обжалване?
нова

Мнениеот mari_ » 11 Май 2005, 23:40

за какъв конкурс говорите? Дайте повече подробности
mari_

Назад към Взаимопомощ