начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Съвет и помощ при проблем с он-лайн сайт за пазаруване.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съвет и помощ при проблем с он-лайн сайт за пазаруване.

Мнениеот leia76 » 28 Окт 2024, 08:37

Здравейте, моля за Ваш съвет, защото при връщане на стока (дрехи), поръчани от въпросният сайт (фешън дейс), не ми възстановяват сумата.

14 дневният срок описан в самият сайт за връщане на сумата е изтекъл.

Имам номер на товарителницата с която им изпратих дрехите обратно .

Когато се въведе номерът и, в сайта на куриера се вижда, че стоките са пристигнали отдавна в техен склад.

При разговор с тях повтарят едно и също, че ще проверят и ще се обадят. И така.....нищо не се случва.

Знам, че сайта е регистриран в Румъния, та в този смисъл, Комисия за защита на потребителите, ще помогне ли?
Моля и за всякакви практични съвети.

Желая Ви, успешна седмица!!!
Аватар
leia76
Потребител

Назад към Взаимопомощ