начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ЧСИ ИВАН ЧОЛАКОВ ДЛЪЖНИК ПО ИЗП.ДЕЛО

ЧСИ ИВАН ЧОЛАКОВ ДЛЪЖНИК ПО ИЗП.ДЕЛО

Мнениеот mollov_krasimir » 05 Авг 2018, 12:28

Драги колеги юристи,
ЧСИ Чолаков е длъжник по изпълнително дело и като такъв си показа същността.

На 25.07.2018 год.в 11.00 часа на адрес гр.София,ул. "Хубавка"№13 се състоя знаменателно /историческо/ събитие - извършен бе опис на недвижим имот на длъжника ЧСИ Иван Тодоров Чолаков. Длъжникът не оказа съдействие и не присъства, поради което се наложи ЧСИ,ПОЛИЦИЯ И КЛЮЧАР ДА ВЛЕЗНАТ В ИМОТА ПРИНУДИТЕЛНО.

Длъжникът ЧСИ ЧОЛАКОВ,възможно и АГЕНТ ЧОЛАКОВ показва пример за подражание на всички длъжници,с които ежедневно се сблъсквате Във Вашата работа.

Същият е един от основателите на КЧСИ /по негови думи/!

Същият е бил зам.председател на Съвета на КЧСИ!

Същият е бил председател на Комисиата по професионална етика!

Същият е бил кандидат за Председател на Съвета на КЧСИ на избори 2012 год.,разпращащ до Вас предизборни платформи и обещания!

Същият е "знамето,гордостта.честа и призванието" на КЧСИ!

Същият е "ЧЕСТТА НА ПАГОНА" /пагонът е получен в Симеоновската Магнаурска школа,и не иска да го сваля/.

Същият е длъжник от около 5 месеца с дълг около 100 000 лева и не е платил нито стотинка.

Същият е "благ и смирен" длъжник,отправящ заплахи и проклятия към кредиторите си.

Същият е изпразнил всичките си банкови сметки,открити в 6 банки,включително специалните сметки на ЧСИ за такси по ТТРЗЧСИ.

Същият с брачен договор отчуждава 2 недвижими имота и два автомобила "Волво" с любезното съдействие на ЧСИ Радост Горанова -Чолакова! Семейството ЧСИ ЧОЛАКОВИ са ответници по отменителен иск по гр.д.№6086/2018 год. по описа на СГС с предмет обявяване за относително недействителен сключен брачен договор-иск с правно основание чл.135 ЗЗД.

Считам,че следва всички да засвидетелствате Вашето преклонение пред МОРАЛНИЯ ПОДВИГ НА ЧСИ ЧОЛАКОВ!

БРАВО ВАНКО! ЕВАЛЛА ВАНКО!

Предстои публична продан на имот на ЧСИ Иван Чолаков и в гр.Якоруда.

Някога през 2012 год. колегите му ЧСИ не оцениха достойния кандидат Иван Чолаков за председател на Съвета на КЧСИ! Той се разстрои,разсърди Ви се и тръгна да прави схеми с неистински записи на заповед,неистински завещания и т.н./по изнесени данни по БТВ и медии/.
mollov_krasimir
Младши потребител

Re: ЧСИ ИВАН ЧОЛАКОВ ДЛЪЖНИК ПО ИЗП.ДЕЛО

Мнениеот ivan_lawyer » 05 Авг 2018, 12:44

Върнете си думите назад.

Значи това са махленски приказки. Чолаков го знам от 2006 година, като съвестен - повтарям - съвестен - преповтарям - дисциплинаран Държавен съдебен изпълнител.

Имате права на жалба, имате процесуални права, какви са тези кампании по Лекс и Кекс, това е какво е това - ми не знам и аз.
Чолаков има спънатост в професионален план, която не му е пречка, като стар кадровик му поставям 6-ца от 6-то балната система.

Това му е попрището, за това и са му правомощията - има имунитет, чакайте малко, утре и на мен като на адвокат ще ми вземете имунитета.

Със жалби. Чрез жалби.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство