начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Паспортизация

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Паспортизация

Мнениеот kpeatop » 03 Ное 2014, 13:10

Здравейте,

ще се радвам на съвети/насоки във връзка с паспортизацията на жилищните сгради, която се провежда във Варна. Предварително се извинявам ако не съм публикувал въпросът си в точния раздел.

1. Бихте ли ми казали кой нормативен акт урежда паспортизацията. Стигнах до наредба за паспортизация №5 от 2006та година с последна редакция от 2010та година.
2. Бихте ли ми казали дали имам възможност да откажя паспортизация на блок и какво грози самият блок като наказание. Глоба 100-300 лв.?
kpeatop
Нов потребител

Re: Паспортизация

Мнениеот lakavitsa » 03 Ное 2014, 13:49

Това с паспортизацията май само във Варна се получи. Другаде в някои градове не са и чували, че това се извършва само и единствено съгласно ЗУЕС. А някъде и не искат да чуят за ЗУЕС!!!Не знаят че кметовете имат определени задължения по същия закон...
lakavitsa
Потребител

Назад към Етажна собственост