начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Общи части и мазета

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общи части и мазета

Мнениеот bilqnita » 04 Юли 2012, 09:07

Здравейте , имам следния казус
в блока в който живея от 26 години има едно помещение
което е точно до моето мазе ( моето мазе и мазето на съседа на моя етаж са отделени в отделен коридор на цялото мазе) , което от 20г стой безстопанствено и целия вход си хвърля боклука там. Въпроса ми е следния
след като е безстопанствено а другите общи помещения са завзети от един съсед , на който никой нищо не казва , аз мога ли по някакъв законен начин да си ползвам помещението до моето мазе?
Тъй като в момента в който тръгнах да го почистя и облагородя една съседка цъфна и пожела тя да го ползва (след 20 г висене ) :x :x :x :x :x
bilqnita
Младши потребител

Назад към Етажна собственост