Добър ден!
живея в жск който е на 4- етажа, аз съм на 1 етаж под мен има приземен.Преди да започна ремот по обзавеждането на апартамента, видях че има мокро петно на стената/която е страна на гараж на съседдка/ на приземния етаж и казах на съседителе.Не го отразиха-всички. Направих ремотна и направих и една голяма грешка-сложих плочките на банята до тавана.В банята са ми трабите за мрасната и чистата вода, кайто аз зазидъх.След време съседката с гаража започна да мрънка че имала влага и че стента била мокра.Гледахме, пусках вода от нашия апартамент от този над нас- не тече.Съседите на 3 етаж не живеят там идват си само отпуските от чужбина. Когато ние пускахме тях ги нямаше. Когато те си идват петното се появява. Сега са си тук и е станало" река". Съседката от гаража/приземния/ взела та пробила плочата между моя етаж и неиния и отдолу под нея за да върви водата в мазето.Аз несъм там сега - неживея близо от година там.Та сега искат аз да разбивам моята баня за да видят какво е станало? Казват че е от мен. Ами ако не е? Аз ще си разбия банята на която още несъм и се нарадвала.Кой ще поеме разходите по ремонта? На 2 етаж трабите се виждат и не се вижда да има теч.
Моля къжете какво да правя? Даите съвет? Да разбивам ли или не?дали е от "У" пърчето между етажите?Но ако е така защо тече когато 3 етаж са си тук, а не когато аз пусна водата?Къжете какво може да се направи?
Предварително БЛАГОДАРЯ!
Чакам отговор с нетърпение
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помощ!!! има теч в блок
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: помощ!!! има теч в блок
Лично на Вас ви препоръчвам - Специалист по В и К и малко частни уроци по БГ граматика.
- trando58
- Потребител
Re: помощ!!! има теч в блок
Ако теча е от общата тръба , ремонта се извършва с пари от касата на ЕС и с решение на общото събрание. Ако теча е от Вашата тръба , ремонта си го правите сами. Аз също имам теч от общата тръба и в момента чакам да се свика общо събрание , за да се вземе решение по този въпрос.
- kirile
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|