Добър ден,за да не товаря излишно форума ще се опитам да бъда кратък.
Присъствах на общо събрание на входа (дори и с мен не бяхме 50 проц.)
След като повода на събранието беше приключен аз се прибрах.Останалите са разисквали и друга тема (без да е обявено такова разискване) и са взели решение.
Решението НЕ е обявено никъде.Не е обявена дата за изпълнение на това решение,няма протокол от събранието със необходимите подписи.Днес най-брутално бяха изкъртени пощенските кутии (в следствие на това "решение")
Вътре имах фактури от Топлото и Глобъл които са изхвърлени.Изобщо вандализъм.
Молбата ми е да ме насочите към юрист който се занимава със подобни казуси.
Телефон адрес ,каквото и да е !
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неразбории около "полу общо събрание"
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Неразбории около "полу общо събрание"
Тук не вярвам някой да си публикува адреси и телефони,затова те съветвам да се поразходиш из няколко кантори и да си провериш щом толкова настояваш за адвокат да ти свърши работата.Или друг съвет от настройките си включи ЛС и там може да те потърси някой който се заинтригува от твоя казус но ,не си посочил за кой град става въпрос.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Re: Неразбории около "полу общо събрание"
"Маке му и тран" -извинявам се.
Става въпрос за София.
Става въпрос за София.
- lamantin
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|