начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Неразбории около "полу общо събрание"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот lamantin » 16 Апр 2011, 17:50

Добър ден,за да не товаря излишно форума ще се опитам да бъда кратък.
Присъствах на общо събрание на входа (дори и с мен не бяхме 50 проц.)
След като повода на събранието беше приключен аз се прибрах.Останалите са разисквали и друга тема (без да е обявено такова разискване) и са взели решение.
Решението НЕ е обявено никъде.Не е обявена дата за изпълнение на това решение,няма протокол от събранието със необходимите подписи.Днес най-брутално бяха изкъртени пощенските кутии (в следствие на това "решение")
Вътре имах фактури от Топлото и Глобъл които са изхвърлени.Изобщо вандализъм.
Молбата ми е да ме насочите към юрист който се занимава със подобни казуси.
Телефон адрес ,каквото и да е !
lamantin
Нов потребител

Re: Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот toni_sf » 17 Апр 2011, 08:04

Тук не вярвам някой да си публикува адреси и телефони,затова те съветвам да се поразходиш из няколко кантори и да си провериш щом толкова настояваш за адвокат да ти свърши работата.Или друг съвет от настройките си включи ЛС и там може да те потърси някой който се заинтригува от твоя казус но ,не си посочил за кой град става въпрос.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Re: Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот lamantin » 17 Апр 2011, 08:20

"Маке му и тран" -извинявам се.
Става въпрос за София.
lamantin
Нов потребител

Назад към Етажна собственост