начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Крадец на вода от съседите

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Крадец на вода от съседите

Мнениеот bebelan » 11 Апр 2011, 19:06

В блока ни съсед не си плаща водата и се начислява на останалите чрез общия водомер на входа."Софийска вода'' казват ние да се справяме и не иска да го пуска на база .Водомерът му е счупен и не пуска проверки на тримесечие от години.Как да задължим съседа да си плаща задълженията?
bebelan
Нов потребител

Re: Крадец на вода от съседите

Мнениеот REVOLUTION » 11 Апр 2011, 19:14

bebelan написа:В блока ни съсед не си плаща водата и се начислява на останалите чрез общия водомер на входа."Софийска вода'' казват ние да се справяме и не иска да го пуска на база .Водомерът му е счупен и не пуска проверки на тримесечие от години.Как да задължим съседа да си плаща задълженията?

Така ли?Колко интересно. :lol: :D .Ами съберете се целия вход , пък упълномощете 1 адвокат , пък им друснете няколко иска и си вземете надвзетите Ви пари , пък после ВИК пак да помислят от кого се краде и кой краде.Гледа ги , я а ма ха , както вика баба , оставили си добросъвестните им клиенти да се оправят с некоректините им платци.Ми те открили пак кокунизма.
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Крадец на вода от съседите

Мнениеот toni_sf » 12 Апр 2011, 09:07

до-bebelan Аз съм сигурен ,че ако подадете официално запитване до тях отговора няма да бъде такъв.Дано не съм прав но мисля , че само разговаряте с инкасатора ,и съм сигурен ,че този си има партида и на него му начисляват на база ,а Вас Ви лъжат така защото през три месеца си начисляват загубите които са се случили по време на ремонтите им :D и го разберете правилно винаги има разлика между общият водомер и изчисленията по водомери на живущите особено ако има някой на база ако са повече още по добре за доставчика.Даже и всички да сте на водомери за една година ще Ви се губят най малко хиляда кубика и те не са виновни защото има разлика в данните.Казвам Ви аз живея в кооперация със 90 апартамента всеки месец отчитат водомерите но как не знам ,като ги няма хората в къщи през работното им време оставят бележка с данните и на всяко тримесечие имаме залепено съобщение,че поради некоректност от дадени данни :D се губели между 700-1000 кубика. И това вече понеже е минало се начислява на всички допълнително :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост